NASTAVAK DRAME / Nevjerojatan preokret u već dogovorenom poslu: Brozoviću iznenada propada transfer karijere?!

Image
Foto: Profimedia

Iako je kasno u četvrtak navečer objavljeno kako je transfer dovršen, čini se da ipak to nije slučaj

30.6.2023.
12:03
Profimedia
VOYO logo

Iako je objavljeno kako je Marcelo Brozović završio dugu epizodu u milanskom Interu te bi uskoro trebao i službeno postati novi igrač Al Nassra, kluba iz Saudijske Arabije za kojeg igra i Cristiano Ronaldo, čini se kako od transfera ipak neće biti ništa.

Image
NEVJEROJATAN JE /

Brozović objavom opet šokirao Saudijce: 'Što ti nebi trebao biti na liječničkom pregledu?'

Image
NEVJEROJATAN JE /

Brozović objavom opet šokirao Saudijce: 'Što ti nebi trebao biti na liječničkom pregledu?'

Čini se kako su Saudijci odlučili smanjiti ponudu na 15 milijuna umjesto početno dogovorenih 23, javlja Gianluca Di Marzio. Španjolski novinar Matteo Moretto dodaje kako je Inter tu ponudu odbio i barem zasad prekinuo pregovore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, 30-godišnji hrvatski veznjak je kasno sinoć navodno ipak prihvatio ponudu Al Nassra koji ga je danima tražio po Zagrebu kako bi dogovorili uvjete prelaska. Prema informacijama inače pouzdanih novinara, Brozović je pristao na transfer jer su Saudijci pristali na povećanje plaće s 20 na 30 milijuna eura.

Brozović tražio otpremninu od Intera. Barcelona se vraća u igru?

Di Marzio je inače vrlo dobro upućeni talijanski novinar, posebice kada je riječ o talijanskim klubovima. On u nastavku ekskluzivne objave o prekidu transfera piše da je Brozović taj koji je zapravo zakomplicirao situaciju. Naime, hrvatski je veznjak navodno od Intera zatražio otpremninu za odlazak u Al Nassr, budući da se cijelo vrijeme činilo kako je Inter taj koji želi da Brozović ode u Saudijsku Arabiju, a ne sami igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interu naravno ne pada na pamet isplatiti Brozovića budući da ga prodaju baš zato što nemaju novaca. Čini se kako je Al Nassr sada definitivno ispao iz utrke za potpis Vatrenog te bi se u nju ponovno mogla uključiti Barcelona u koju je Brozović već pristao preći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo