BRBIĆ TRLJA RUKE: / Bilić u West Ham želi dovesti zvijezdu Hajduka

Image
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL

Čini se kako se bliži transfer hrvatskog reprezentativca Lovre Kalinića (25).

13.1.2016.
9:24
Marijan Susenj/PIXSELL
VOYO logo

Pregovori nisu završeni, a nakon sastanak ni jedna ni druga strana nije bila spremna dati izjave, poručili su da se pregovori nastavljaju. Splitski sastanak potvrda je da Lazio misli ozbiljno kada je u pitanju angažman Lovre Kalinića. Lazio za Kalinića nudi 2.5 milijuna eura. No, pristanak na Kalinićev transfer u Rim nisu dali igračevi menadžeri, koji za njega imaju još najmanje dvije ponude. Riječ je o Bešiktašu i Aston Villi.

Ranieri želi Sušića, u igru se uključio i Nane

Još jedna igrač bi ove zime mogao napustiti Hajduk. Riječ je o BiH reprezentativcu Tinu Svenu Sušiću. Trener Leicester Claudio Ranieri spreman je za Sušića dati gotovo pet milijuna eura, a u utrku za njim uključio se i Slaven Bilić, koji je jučer sa svojim West Hamom ostvario još jednu veliku pobjedu, ovoga puta protiv Bournemoutha preokrenivši deficit od jednog gola na 1:3. Vrijedi istaknuti kako Bilić želi poslati Nikicu Jelavića u Kinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
KAKAV PREOKRET: /

Slaven Bilić ostvario veliku pobjedu koju će još dugo pamtiti

Image
KAKAV PREOKRET: /

Slaven Bilić ostvario veliku pobjedu koju će još dugo pamtiti

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Lovre Kalinić kao igrač Hajduka

Tako, naime, pišu britanski mediji. Jelavić je ovoga ljeta došao u West Ham upravo zahvaljujući Biliću, ali se do sad i baš nije iskazao. Stoga su se već ranije pojavljivale priče kako će on u zimskom prijelaznom roku napustiti momčad koju vodi Bilić, a zadnju je objavio engleski list Evening Standard. Jelavić je, inače, u zadnjoj utakmici West Hama, onoj protiv Bournemoutha, u igru ušao u 15. minuti i odigrao čitav susret.

West Hamu je potreban novac

Taj list navodi kako je West Hamu nužno potreban novac i da zato želi prodati Jelavića, a kao njegov potencijalni novi klub navodi se kineski Guangzhou Evergrande. Ako proda Jelavića, West Ham će pokušati u svoje redove dovesti braniča Leedsa Sama Byrama i napadača Juventusa Simonea Zazu. Još jedan igrač koji bi mogao otići iz Bilićeve ekipe je argentinski napadač Mauro Zarate kojega želi Malaga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo