FOTO: / Gotovo je! Dinamo ima novog trenera!

U ponedjeljak popodne u Maksimiru održan je sastanak Izvršnog odbora Dinama, nakon kojeg je objavljeno kako je novi trener Modrih Branko Ivanković.

2.9.2013.
11:27
VOYO logo

Zdravko Mamić je po tko zna koji put pogazio svoju riječ, novi trener Dinama je Branko Ivanković. Profesor stiže u Maksimir na svoj treći mandat. Dinamov 'alfa i omega' dvaput mu je već dao otkaz, ali Ivankoviću to izgleda i ne smeta.

Očito mu i ne smetaju izjave o "hrvatskim kvazitrenerčićima", kako je Mamić nazvao domaće stratege, pa se tako moglo očekivati da će na klupu Modrih ovaj put zasjesti stranac. Naravno, Dinamov se gazda predomislio. Isto tako, odmah nakon što je dao 'cipelu' Krunoslavu Jurčiću, Mamić je prekrižio Ivankovića kao njegovog nasljednika, jer se Branko po odlasku sa stadiona, na Mamićev poziv nije želio vratiti u klub, već je otišao kući. Barem je tako Zdravko Mamić pričao prije dva tjedna, no mogućnost povratka u Maksimir je Dinamov novi trener najavio u našem intervjuu u rubrici 'Jedan na jedan' prošlog petka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponosan sam i sretan što sam se vratio u Dinamo. Svi znamo što Dinamo znači, koji su ciljevi Modrih i naravno da vjerujem kako ih možemo ispuniti. Jako dobro poznajem momčad jer sam cijelo vrijeme pratio što se događa oko kluba. Imamo kvalitetne igrače i vjerujem da ćemo igrati lijep nogomet te ostvariti rezultate koji će zadovoljiti naše navijače", rekao je Ivanković službenoj stranici Dinama.

Proteklih dana se nagađalo da bi jedan od Mamiću interesantnih stranaca mogao biti Felix Magath, a priznao je i da je jedan od kandidata Laszlo Bölöni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju, čovjek koji je dobio Mamićevu dozvolu da vozi njegov "Ferrari", kako tepa svojoj momčadi, jest 59-godišnji Ivanković kojem su posljednji trenerski poslovi bili u Saudijskoj Arabiji i UAE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo