BORUSSIA PROVOCIRA NA TWITTERU: / Dortmunđani natrljali sol na ranu posrnulim realovcima

Image
Foto: AFP, PATRIK STOLLARZ

Nogometaši Borussije Dortmund u utorak u drugom kolu Lige prvaka na svome Westfalenu dočekuju Real Madrid, a prije utakmice nisu propustili priliku da 'bocnu' europske prvake.

26.9.2016.
16:00
AFP, PATRIK STOLLARZ
VOYO logo

Nakon 16 uzastopnih pobjeda u španjolskom prvenstvu, čime su izjednačili rekord Barcelone, nogometaši Zinedinea Zidanea su upisali dva neodlučena ishoda zaredom. Najprije su kod kuće odigrali 1-1 protiv Villarreala, a potom i 2-2 u gostima kod Las Palmasa. Oba sšpomenuta suparnika nose žute dresove, baš kao i Borussia Dortmund, koja to nije propustila primijetiti na svome službenom profilu na Twitteru.

Tri poraza u Dortmundu

"Imate problema kad igrate protiv momčadi u žutom, zar ne, Real Madrid?", napisali su Dortmunđani na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je u posljednjih pet godina doista imao velikih problema s Borussijom, posebno na njezinom terenu. Iz tri utakmice u Dortmundu Crno-žuti su svaki put izlazili kao pobjednici: u listopadu 2012. je bilo 2-1, u travnju 2013. čak 4-1, a godinu dana kasnije 2-0. I ovosezonski su nastup u skupini Lige prvaka Nijemci bolje otvorili: slavili su na gostovanju kod varšavske Legije s uvjerljivih 6-0, dok se Real kod kuće namučio protiv lisabonskog Sportinga i tek ga u završnici slomio za konačnih 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo