BOMBA KOJA TO NIJE BILA! Gradonačelnik Manchestera poručio: / 'Pronađite odgovornog za fijasko na Old Traffordu'

Image

Gradonačelnik Manchestera Tony Lloyd zatražio je hitnu istragu zbog 'neprihvatljivih' događaja zbog kojih je u nedjelju odgođena utakmica Manchester Uniteda i Bournemoutha na Old Taffordu.

16.5.2016.
9:22
VOYO logo

Dramu koja se odvijala u popodnevnim satima dana na jednom od najslavnijih stadiona Llyod je nazavao 'fijaskom' i odmah zatražio da se ispita kako je moguće da je imitacija eksplozivne naprave koja se koristi pri uvježbavanju specijalaca ostavljena na Old Traffordu. Ista je otkrivena u jednom od stadionskih toaleta pred početak utakmice što je izazvalo njeno otkazivanje i evakuaciju okupljenih sa tribina.

Image
EVAKUIRAN OLD TRAFFORD: /

Policija izvela kontroliranu eksploziju sumnjivog paketa

Image
EVAKUIRAN OLD TRAFFORD: /

Policija izvela kontroliranu eksploziju sumnjivog paketa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traži se odgovorna osoba

Tamošnja policija potvrdila je da je pronašla nešto što 'nevjerojatno nalikuje eksplozivnoj napravi', a što je kasnije potvrđeno kao replika koja je uništena kontroliranom eksplozijom. Lloyd smatra da je cijela ta situacija neprihvatljiva i traži da se slučaj ispita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kompletna istraga mora se provesti odmah kako bi se znalo što se točno dogodilo, zašto se dogodilo i tko je za to odgovoran. Fijasko je uzrokovao ogromnu neugodnost navijačima koji su stigli sa svih strana na utakmicu, ali je i uzaludno potrošio vrijeme velikog broja policijskih službenika i vojnog protueksplozivnog odreda i nepotrebno ugrozio ljude", poručio je Llyod i dodao:

Besplatan ulaz i povratak novca

"Iako ovo ni na koji način ne umanjuje profesionalizam policije i redara zaduženih za ispraćaj publike sa stadiona, smirenost navijača i suradnju tijekom evakuacije, neprihvatljivo je da se to uopće dogodilo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmice će se odigrati u utorak, a iz kluba su poručili da će svima vratiti novac plaćen za ulaznice i dopustiti besplatan ulazak na stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo