BOMBA IZ ŠPANJOLSKE: / Messi naredio transfer! Barcelona dovodi bivšu zvijezdu Real Madrida?

Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO

Bomba iz Španjolske. Lionel Messi u Barcelonu želi dovesti Angela Di Mariju!

5.6.2017.
15:40
AFP, OSCAR DEL POZO
VOYO logo

Messi smatra da bi njegov sunarodnjak, bivši igrač Reala koji sada nastupa za Pariz, bio idealna zamjena za turkog reprezentativca Ardu Turana koji napušta Barcelonu ovog ljeta nakon neuspješne epizode na Camp Nouu, prenosi ugledni američki ESPN pisanje katalonskog Munda Deportiva.

KATALONIJA ‘GORI’: Klub koji je prije 10 godina bio četvrtoligaš izborio povijesni plasman u Primeru

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno u Parizu nemaju ništa protiv odlaska 29-godišnjeg Di Marije, a bili bi presretni kada bi za njega dobili 50 milijuna eura. Ranije su iz Barcelone preko Carlosa Rexacha, jednog od direktora kluba, optužili Real da je prodao Di Mariju jer je, pazite sad ovo, previše ružan da bi bio zvijezda madridske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je Di Mariju doveo 2010. godine iz Benfice za 25 milijuna eura, a četiri godine kasnije prodao ga je za tri puta veći iznos i tako zaradio. Argentinca su navijači Barcelone dobro zapamtili i ove sezone jer im je zabio dva gola u 4-0 pobjedi PSG-a u osmini finala Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Maria je odigrao dobru sezonu u dresu PSG-a. Ukupno je zabio 14 golova uz sjajnih 15 asistencija u 43 susreta u kojima je nastupio ove sezone u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo