Ogromno pojacanje! Chelsea sve dogovorio sa zvijezdom Atletica?

Prema pisanju londonskog tabloida The Sun, Chelsea je dogovorio potpisivanje ugovora s najboljim igracem Atletico Madrida Diegom Costom u vijednosti od cak 32 milijuna funti.

2.5.2014.
9:55
VOYO logo

Bomba iz Londona! Nakon visemjesecne lovice konacno su ga i uhvatili, barem ako je vjerovati pisanju The Suna.

Chelsea je realizirao transfer godine, pojacavsi znacajno momcad za slijedecu sezonu. Vijest o potpisivanju ovog fantasticnog Brazilca sa spanjolskom putovnicom objavljena je na naslovnici The Suna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetska ekskluziva: Diego Costa ce potpisati za Chelsea ovoga ljeta za 32 milijuna funti! Sef Bluesa Jose Mourinho napadaca Atletico Madrida lovi mjesecima i napokon ga ima! Pisanja su koja su izazvala velike reakcije u svijetu nogometa.

//www.youtube.com/embed/I2jsAKoWuRg

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diego Costa je najbolji igrac Atletico Madrida, ukupno je ove sezone postigao 36 golova, a njegove partije su obisle svijet. Upravo je on jedan od najzasluznijih za to sto je Atletico u finalu Lige prvaka i na korak od naslova prvaka Primere. To je pokazao na Stamford Bridgeu i protiv svoje nove momcadi u drugoj utakmici polufinala Lige prvaka kada je, uz zgoditak iz jedanaesterca, bio jedan od najboljih pojedinaca na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo