BJELIČIN TAJNI ADUT STIGAO U POSLJEDNJEM TRENUTKU: / Dinamo za 'novog' Mandžukića dao ogroman novac, a hoće li imati i koristi?

Image
Foto: PIXSELL, Marko Prpic/Pixsell

Dinamo je na koncu ipak odlučio ispuniti želju treneru Nenadu Bjelici

3.9.2019.
8:41
PIXSELL, Marko Prpic/Pixsell
VOYO logo

Bilo je napeto na Maksimiru u posljednjim trenucima prijelaznog roka. Dinamo je na koncu ipak odlučio ispuniti treneru Nenadu Bjelici još jednu želju, pa je na Maksimir stigao još jedan napadač, ovaj puta bivši dinamovac, mladi Sandro Kulenović. Ovo nije nimalo jeftin transfer, nagađa se kako bi Dinamo trebao platiti za Kulenovića negdje oko dva milijuna eura, a 19-godišnjak je potpisao na čak pet godina.

Novi Mandžukić

Inače, Kulenović je stasao u Dinamu, ali je sa 16 godina napustio klub i prešao u poljsku Legiju. Tamo nije igrao za A momčad, ali je briljirao u juniorima i to posebice u juniorskoj Ligi prvaka. Nakon toga, Kulenović je prešao na posudbu u Juventus, gdje je također igrao u mladoj momčadi, a tada su o njemu pisali kao o "novom" Mariju Mandžukiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u Juventusu se nije nametnuo, a uz sve to nanizao je i ozljede pa se na koncu vratio u matičnu Legiju, ali ovaj put kao igrač prve momčadi. Za udarnu momčad Legije odigrao je 36 utakmica i zabio šest golova, za drugu momčad Legije odigrao je 26 utakmica i zabio osam golova, a valja istaknuti kako je bio član svih uzrasta reprezentacije Hrvatske i sada je kod Gračana u U-21.

Image

GNK Dinamo

Velika konkurencija

U Dinamu će imati ogromnu konkurenciju, jer tu su već Bruno Petković, Mario Gavranović i Komnen Andrić, sve već uglavnom do kraja profilirani igrači. Ali što mu je konkurencija veća to će se morati više truditi, a što se više trudi veće su šanse da ostvari svoj puni potencijal, koji je navodno ogroman. Dinamo će od njega svakako imati koristi jer je tip igrača sličan Bruni Petkoviću i, kao što su ranije pisali pojedini mediji, Mandžukiću. Visok je, jak, dobar u duelu, snalažljiv u kaznenom prostoru i veliki radnik. Sve ono što Bjelici treba, a tko zna možda uskoro "prešiša" konkurenciju...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo