BJELICA ZANEMARIO OBIČAJ POSLIJE VELIKE POBJEDE: / 'Sačuvaj Bože. Premalo sam spavao da bih skupio energiju za to'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski stručnjak imao je burnu noć

22.2.2019.
22:34
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nakon pobjede nad Viktorijom Plzen i plasmana u osminu finala Europske lige NenadBjelica nije, kao što to treneri obično rade, dan poslije utakmice sjeo i u miru pogledao susret.

"Sačuvaj Bože, ha-ha. To je iza mene. Premalo sam spavao da bih skupio energiju za to, a već smo se fokusirali na sljedeću utakmicu koja je u nedjelju. Kratko smo prouživali veliku pobjedu za klub, momčad i navijače, pa se okrenuli Osijeku", rekao je u kamere Nove TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan je i je li mogao zamisliti da će nešto ovako postići kada je sjeo na klupu hrvatskog prvaka.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nenad Bjelica. Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Najteži suparnik

"Od prvog dana smo vjerovali u uspjeh i dobre rezultate, napravili smo karakternu i dobru momčad s 27-28 igrača u kojoj svi igraju, svima dajemo šansu i svima dajemo na važnosti. To je snaga ove momčadi, u svakom trenutku tko god zaigra odigra na vrhunskom nivou", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Benfica? Sigurno najteži protivnik dosad ove sezone. Međutim, vjerujem u naše šanse, možda one nisu 50-50, ali 30-40 posto šanse imamo sigurno. Pripremit ćemo se dobro, probati pobijediti ovdje u Zagrebu i onda vidjeti s kojim rezultatom idemo tamo. Siguran sam da će Dinamo izgledati dobro i moćno kao na prošloj utakmici", poručio je te je istaknuo kako će Maksimir sigurno biti rasprodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo