Jako zadovoljan / Bjelica za RTL: 'Ovo je bila jedna od perfektnijih utakmica mojih momčadi'

Dinamov trener bio je i više nego zadovoljan igrom svoje momčadi koja je s 3:0 na Maksimiru razbila Viktoriju Plzen

21.2.2019.
22:36
VOYO logo

Nakon onog prvog tuširanja igrača Nenad Bjelica odradio je i ono "normalno", pa je konačno skupljenih dojmova mogao analizirati ono što su njegovi igrači napravili protiv Viktorije.

"Svjesni smo, ovo traje već neko vrijeme, povijesni uspjeh ponavljamo iz utakmice u utakmicu i nadamo se da će još drugo trajati. Vidjelo se da imamo vrhunske dečke, atmosferu, navijače i nema razloga da se ovo ne nastavi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkud ta mirnoća?

"Puno smo se bolje pripremili za ovu utakmicu jer su i mediji shvatili ozbiljnost protivnika, u prvu su svi ušli prelagano, vidjeli smo da su to kvalitetni igrači ako im damo mogućnost da igraju, danas nismo. Igrači su uživali i mislim da je sve bilo perfektno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim vašeg isključenja? Kao da se ostvarila izjava da ova ekipa može bez trenera.

"To sam mislio samo za ovu utakmicu, moji asistenti znaju što mislim, imaju moju energiju. Dogovorili smo se u poluvremenu za poteze i na kraju smo radili taktičke zamjene, a ne zbog potrebe jer su svi odlično izgledali na terenu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje biste svrstali ovu utakmicu?

"Jedna od perfektnijih mojih ekipa, ni u jednom trenutku nismo bili ugroženi. Čak sam rekao igračima da ne želim da igraju bolje nego u prvom poluvremenu, nego samo da zadrže tu razinu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želje za ždrijeb?

"Sve ekipe imaju veće budžete, ali one ne pobjeđuju uvijek. Pritisak je sada na nama još manji, budu li Chelsea ili Arsenal, moramo uživati u tim utakmicama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Maksimir je opet živio za Dinamo.

"Sve tri tribine, a posebno sjever koji je poslao poruku onima koji ne dolaze na utakmice HNL-a. Treba nam podrška i protiv Osijeka i nadam se da će doći u velikom broju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo