nezadovoljstvo? /

Bjelica preuzeo Dinamo, a Kohorta prešarala njegov mural

Image
Foto: Facebook/Kohorta Osijek

Bjelica je jučer za RTL kazao kako misli da je došlo do pravog trenutka za preuzimanja Dinama, no ta odluka očito nije najbolje prihvaćen u Osijeku

16.5.2018.
8:25
Facebook/Kohorta Osijek
VOYO logo

Donedavni trener poljskog Lecha iz Poznana i bivši hrvatski reprezentativac Nenad Bjelica od jučer je novi trener Dinama nakon što je smijenjen Nikola Jurčević. Osječki trener danas će i službeno biti predstavljen na klupi novog prvaka Hrvatske 

Nekadašnji igrač Osijeka, Kaiserslauterna i španjolskih prvoligaša odlučio je prihvatiti poziv Dinama nakon što je već pet puta odbijao ponude s Maksimira. Bjelica je jučer za RTL kazao kako misli da je došlo do pravog trenutka za preuzimanja Dinama te da klub ima mogućnost za još jednu titulu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, odluka Bjelice da zasjedne na klupu Dinama nije najbolje prihvaćen u Osijeku. Bjelica je rođeni Osječanin i u dva je navrata igrao za NK Osijek (1991. - 1993. i 1999. - 2001.) u čijem je dresu postao ikona i miljenik navijača. 

Posvećeni su mu i murali po osječkim fasadama, a jedan prigodni osvanuo je na službenoj Facebook stranici Kohorte koja je, čini se, prekrižila Bjelicu zbog odlaska na klupu rivala. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PROČITATI VIŠE: 

>> Mamić srdačno dočekao Bjelicu: ugovor potpisan na dvije godine

>> Nenad Bjelica za RTL potvrdio da dolazi na pregovore s Dinamom: 'Mislim da je pravi trenutak za suradnju'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo