[FOTO] BJELICA OTKRIO ŠTO JE S PETKOVIĆEM I ADEMIJEM PA ANALIZIRAO ŠAHTAR: / 'U jednom su segmentu izrazito opasni'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Bjelica je odmah otkrio kakvo je stanje s Ademijem i Petkovićem

21.10.2019.
10:04
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamovi nogometaši putu u ponedjeljak u 10 i 40 prema ukrajinskom Harkivu gdje će u utorak u 19 sati odigrati utakmicu trećeg kola Lige prvaka protiv Šahtara.

Uoči leta za Ukrajinu pred novinare je stao trener Nenad Bjelica, te njegovi igrači Bruno Petković i Petar Stojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

[FOTO] DINAMOVCI IDU U UKRAJINU: Modri su otputovali na okršaj sa Šahtarom u Ligi prvaka

Image

[FOTO] DINAMOVCI IDU U UKRAJINU: Modri su otputovali na okršaj sa Šahtarom u Ligi prvaka

Bjelica je odmah otkrio kakvo je stanje s Ademijem i Petkovićem. "Pa evo idu na put, imamo još danas trening, a sutra ćemo procijeniti u kakvom su stanju i jesu li u stanju igrati 100 posto, a ako ne budu pružiti 100 posto igrat će drugi igrači", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Zagreb: Igrači GNK Dinamo otputovali su u Lisabon na drugu utakmicu s Benficom 13.03.2019., Zracna luka Franjo Tudjman, Zagreb - Igraci GNK Dinama otputovali su u Lisabon na drugu utakmicu osmine finala Europske lige protiv SL Benfice. Trener GNK Dinamo Nenad Bjelica. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Kako igra Šahtar

Zatim je trener Dinama analizirao Šahtar.

"Oni imaju izrazito jaku ofanzivu, s puno Brazilaca. To su talntirani igrači, nepredvidivi. U obrani im igraju Ukrajinci i Brazilci, teško im je nači nedosostatke, ali mi ćemo pokušati biti bolji nego protiv Cityja posebice u ofenzivi, a stabilniji u defanzivi. Bili su skauti i gledali su utakmice, dosta je slaba ta njihova liga, a više se fokusiramo na ove utakmice u Europi. Nezgodini su brzi, dobre tranzicije, dobro kombiniraju kroz sredinu imaju jake bekove ofenzivne, ali mi ćemo biti na višem nivou. City je lakše dobio njih nego nas, ali dobro oni su drugačije igrali, ali ne bih uspoređivao", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

26.08.2019., Zagreb - Nogometasi GNK Dinama otputovali su s Zracne luke dr. Franjo Tudjman u Trondheim na drugu utakmicu doigravanja UEFA Lige prvaka protiv Rosenborga BK. Bruno Petkovic dao je izjavu medijima. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Petković o ozljedi

Petković je bio kratak, ali je rekao da se osjeća dobro.

"Dobro je gležanj, nema nikakvih problema u redu je. Ne znam je li igram vidjet ćemo"... "Nisam gledao videoanalizi još pa ne znam kako igraju. Imaju 11 pobjeda u prvenstvu, obiljian su protivnik i sigurno da su makar na papiru favoriti. Idemo utakmicu po utakmicu, teško je govoriti o tome da su ključne utakmice. Ne treba kalkulirati. Nema ekipe koja se može mjeriti sa Cityjem, a sigurno ćemo protiv Šahtara imati više prostora u napadu", rekao je napadač Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni Stojanović nije bio nešto pričljiviji. "Želimo svi pobjedu, svi znamo da nas čeka jako težak posao jer su stvarno dobra ekipa, neće biti lako. Želimo svi pobjedu i dat ćemo sve od sebe. Radili smo neke stvari, ali danas jo šmoramo do kraja analuuirati ekipu. Vidjet ćemo što će nam situacija u utakmcii doniejti. Imaju jake ofenzivce, ali vidjet ćemo koliko će situacija dopustiti", veli bek Dinama.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo