POČINJE LJETNA SLAGALICA / Bjelica: 'Olmo zaslužuje u jaču ligu i jači klub'. Olmo: Volio bih s Dinamom igrati Ligu prvaka

'Očekujem da većina igrača ostane, ali neke ćemo transferirati, neke dovesti, potrebna je svježa krv'

20.4.2019.
19:26
VOYO logo

Dinamo je dvadeseti naslov prvaka Hrvatske i trideseti ukupno osigurao pobjedom u Koprivnici protiv Slaven Belupa, šest kola prije kraja sezone, sezone modre dominacije.

Jedini pogodak na utakmici zabio je Amer Gojak u 48. minuti. Sjajna akcija - dupli pas s Brunom Petkovićem - malonogometna kombinacija za naslov. Dinamo je ove sezone doživio jedan poraz - od Rijeke na Rujevici i četiri puta remizirao. No to nije sve, modri žele dvostruku krunu. U utorak 23. travnja, u polufinalu Kupa na Maksimir stiže Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle godine trener Nenad Bjelica nije htio prihvatiti zasluge za dvostruku krunu...

"Velike su i moje zasluge, mnogo smo truda uložili, a odigrali smo 49 utakmica. Dečki su bili na dobrom nivou i zaslužuju da se 26. svibnja protiv Hajduka napuni Maksimir", kazao je Bjelica za RTL Danas pa otkrio što očekuje za sljedeću sezonu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujem da većina igrača ostane, ali neke ćemo transferirati, neke dovesti, potrebna je svježa krv."

Dani Olmo je jedan od onih koji bi mogao otići, čak se navodno nudi 25 milijuna eura za njega, Dinamo bi 40 milijuna, ali 30 milijuna bi trebala biti realnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Fokusiran je na red, ali prije ili kasnije će doći do transfera koji će zadovoljiti klub i njega. Svakako, on zaslužuje jaču ligu i klub", govori Bjelica, a na tu temu nešto je imao za reći i Olmo:

"Koncentriran sam na Dinamo, volio bih igrati Ligu prvaka s njim, vidjet ćemo što će biti. Želim igrati na najvišem nivou otkako sam bio mali. Pa što bude..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uz njega bi se nada o Ligi prvaka ove jeseni Nenadu Bjelici mogla ispuniti...

"Možemo se nadati, pokazali smo protiv YoungBoysa da smo blizu. Vjerujem da ćemo dovesti igrače koji će nam pomoći da napravimo taj korak naprijed."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači bi ga voljeli gledati što duže na klupi prvaka Hrvatske.

"Napokon nisam daleko od kuće i obitelji, sretan sam tu i nemam zasad razloga napuštati ovaj brod", zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo