europska liga / Bjelica nagradio najbolje juniore: Horkaš i Marin putuju u Lisabon na uzvrat s Benficom

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Trener Dinama Nenad Bjelica odlučio je dvojicu najboljih juniora povesti na uzvrat 1/8 finala Europske lige protiv Benfice

13.3.2019.
8:06
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je uspješno odradio juniorske obveze u Ligi prvaka, momčad Igora Jovičevića jučer je nakon lutrije jedanaesteraca na stadionu Hitrec-Kacian izbacila Liverpool i prošla u četvrtfinale, a sada je pažnja usmjerena na seniorsku momčad. 

Modri u četvrtak u Lisabonu igraju uzvratnu utakmicu 1/8 finala Europske lige protiv Benfice, a Nenad Bjelica tu neće moći računati na ozlijeđene Arijana Ademija i Izeta Hajrovića, te suspendirane Marina Leovca i Ivana Šunjića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednjih dana puno se u modrim odajama pričalo o tome tko će sve letjeti za Lisabon, Ademi i Hajrović će ostati u Zagrebu i odrađivati svoje terapije, dok će Leovac i Šunjić s momčadi putovati na Luz.

A u tom će se avionu naći i dvije mlade nade Dinama koje su jučer sudjelovale u trijumfu juniora. Radi se o junaku raspucavanja jedanaesteraca, kapetanu i vrataru Dinku Horkašu i ponajboljem igraču momčadi Antoniu Marinu. Iako neće konkurirati za ogled, putovanje u Lisabon na ovako veliku utakmicu zasigurno im dolazi kao nagrada za velik uspjeh sa svojom momčadi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neočekivani problem za trenera Dinama predstavlja ozljeda Marija Šituma, krilni napadač dobio je neugodan udarac u gležanj tijekom prvenstvenog dvoboja s Rijekom, no čini se kako će ipak biti spreman za Lisabon.

Zanimljivo, ako modri prođu Benficu, svog će suparnika u četvrtfinalu Europske lige saznati - u avionu. Zagrepčani će u petak (oko 12 sati) poletjeti iz Lisabona prema Zagrebu, a u isto vrijeme održat će se ždrijeb Lige prvaka i Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo