BIVŠI VOĐA BBB-a NAKON PENALA O KOJEM PRIČA CIJELA HRVATSKA: / 'Tvoj jedini cilj je da makar i na prevaru budemo prvi'

Image
Foto: Pixsell, Daniel Kasap
27.2.2017.
10:09
Pixsell, Daniel Kasap
VOYO logo

Riječ je o situaciji iz 89. minute i teatralnom padu koji je samo koji trenutak prije toga izjednačio rezultat na 1-1. Da je taj rezultat ostao i nakon posljednjeg sudačkog zvižduka danas bi Rijeka uživala osam bodova prednosti ispred aktualnih hrvatskih prvaka i premda je pogrešno nakon 22. kola zaključivati borbu za naslov, činjenica jest da bi taj golemi kapital igrači trenera Matježa Keka teško ispustili.

Image
MODRIMA POKLONJEN PENAL: /

Pogledajte spornu situaciju koja je podigla sve na noge

Image
MODRIMA POKLONJEN PENAL: /

Pogledajte spornu situaciju koja je podigla sve na noge

JELIČIĆ POLUDIO NAKON POBJEDE MODRIH: ‘Sramim se što sam dio ovoga što se zove HNL’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

a do sada

'Bilo bi ružno...'

Njihova prednost je i dalje velika i Rijeka definitivno nije prva koja ima razloga za plakanje nakon viđenog u Vinkovcima. Cibaliji, klubu u borbi za ostanak u Prvoj HNL, novi poraz, doživljen na ovakav način, sigurno teže pada. Baš kao što im je teško palo ono što se u prosincu prošle godine dogodilo u utakmici protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viđeno, ako je suditi prema napisu koji je na svom Facebook profilu ostavio Bauer, teško pada i navijačima Dinama i svima koji vole nogomet. Njegove su misli uperene protiv Zdravka Mamića, nekoć čovjeka s jačim funkcijama u maksimirskom klubu u odnosu na, službeno, savjetničku koju obnaša danas.

Prenosimo ga u cijelosti:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo bi ružno i da si ukrao Istri, Slavenu, Rijeci, Hajduku, sad već dalje moram razmišljati jer ostatak lige se sam preda pošto je tvoj, ali Glava, ukrao si Vinkovčanima. Taj bod koji su zaslužili možda će biti presudan za opstanak. Sjećaš se Glava onog vremena davnih 80-ih kada si (šatro) bio vođa BBB-a, pa smo išli u Beograd, a u Vinkovcima bi ušla masa. Ti ljudi išli su s nama kada je bilo najteže. E, vidiš, njih si zaje*o, Glava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjećaš se onog prvenstva '92, igrali smo u Vinkovcima, činilo se kao neka druga država, sve izrešetano granatama, bolnica najviše, stadion lud, skandirali su nešto o Vukovaru, vidjelo se da misle da ih je ostatak Hrvatske izdao. Kaj misliš, kak se sada osjećaju?

Sramota nakon poklonjenog penala

Srećom, ako postoji nešto što Hrvati ne podnose, nakon 45 godina Jugo lige u kojoj smo mi bili je*ena stranka, onda su to sudačke krađe. Ne samo Boysi, većina Dinamovaca i Hrvata vidi što radiš. Ne zato što želiš dobro Dinamu, jer da želiš, lovu skupo prodanih igrača ne bi iskrcavao na svoje offsfore račune, već bi ponekad slučajno kupio neko pravo pojačanje. Tvoj jedini cilj je da makar i na prijevaru budemo prvi pa igramo u Europi i budemo kanta u Ligi prvaka gdje će neko dijete od 17 godina pokazati da zna, pa ćeš ga utrapiti za dobru lovu i napuniti svoj račun u Hong Kongu, Singapuru, Švicarskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Ona puna tribina Dinamovaca iza gola govori da je klub preživio. Onaj duh Dinama iz doba kada je bio simbol otpora, simbol Hrvatske, simbol navijača koji se švercaju jer nemaju za kartu dok su drugi putovali avionima, konvojima autobusa i od kluba plaćenima vlakovima. Ti i tvoji bezvezni slugani i potrčkala ćete odje*at, a taj duh Dinama će preživjeti zauvijek. Dok god je ogromnu većinu nas sram poklonjenog penala, taj duh živi!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

JAVIO SE I ‘KRIVAC’ ZA PENAL: ‘Znali smo da će se ovo dogoditi. Dinamo je preočajan ako je spao na ovo’

‘ČUO SAM DA JE OPET U PITANJU VELIKA SRAMOTA’: Napadač Rijeke o smiješnom kaznenom udarcu za Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo