'ČUO SAM DA JE OPET U PITANJU VELIKA SRAMOTA': / Napadač Rijeke o smiješnom kaznenom udarcu za Dinamo

Image

Nogometaš Rijeke Mario Gavranović prokomentirao je smiješan kazneni udarac koji je dosuđen za Dinamo u jučerašnjoj utakmici 22. kola HNL-a protiv Cibalije u Vinkovcima.

27.2.2017.
8:39
VOYO logo

Hrvatska nogometna javnost nakon nedjeljne utakmice između Cibalije i Dinama (2-1) pita se: Treba li Dinamo spašavati suci u lovu na Rijeku i to još protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva?! Jer, kako drugo objasniti nedjeljnu sramotu viđenu na stadionu Cibalije.

JE LI BIO JEDANAESTERAC? Šef sudačke organizacije dao konačan sud

Glavni sudac dvoboja Damir Batinić pogriješio je kad je u 89. minuti dosudio kazneni udarac za aktualnog prvaka Hrvatske, na štetu domaćeg sastava. Da je, kojim slučajem, utakmica na kraju završila rezultatom 1-1, a ona u Zaprešiću između Intera i vodeće momčadi prvenstva Rijeke kako je na kraju i završila (pobjedom bijelih s rujevice 2-1), to bi bilo +8 za Rijeku, čime bi izabranici Matjaža Keka imali ogroman kapital u lovu na svoju povijesnu titulu prvaka Hrvatske, gotovo nedostižan za Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Nakon jučerašnjeg susreta u Zaprešiću, nogometaš Rijeke Mario Gavranović upitan je od strane novinara da prokomentira situaciju iz Vinkovaca?

"Nisam vidio snimku, ali sam čuo da je opet u pitanju velika sramota. Ali, kažem, nisam vidio pa ne bih ni komentirao. Naš penal nad Vešovićem? Pa kontakta je sigurno bilo, rekao je Vešo da ga je udario, ali takva je odluka bila", zaključio je Gavranović za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo