BIVŠI VATRENI ZAKLJUČIO PRIČU: / Neatraktivni Dinamo je 'ubio' prvenstvo u kojem mu Rijeka, Hajduk i Osijek nisu konkurentni

Image
Foto: PIXSELL
29.11.2017.
8:06
PIXSELL
VOYO logo

Ono što, pak, razlikuje ovaj, kako kaže trener Hrvatskog dragovoljca, 'specifičan' Dinamo od Dinama kakav je godinama gledan u okvirima hrvatskog nogometa jest pomankanje moći i kvalitete. Momčad igra na rezultat, detektirao je Pamić za Sportske novosti, i to im ide odlično.

"Zašto mislim da je Dinamo ove sezone specifičan? Ne briljira, nije atraktivan za gledanje. Međutim, osvojit će naslov prvaka. To je za njih krucijalno. Nakon dugog niza godina, prošle sezone su Modri izgubili prvenstvo. Zato je ove sezone očito bilo najbitnije okrenuti se - rezultatu. Dinamo u HNL-u igra na rezultat i to mu jako dobro ide, još nije izgubio niti jednu utakmicu. Međutim, nema tu moć i kvalitetu koju je nekad imao. Držim da je najveća prednost Modrih ove sezone, uz činjenicu da su rezultatski superiorni - slabost Rijeke. Rijeka je mnogo slabija nego prošle sezone. Da je društvo s Rujevice na razini od prošle sezone, ne znam kako bi sve izgledalo..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurenciju Dinamu ne vidi niti. Niti je to aktualni prvak, a niti Hajduk i Osijek.

"Niti Splićani, niti Osječani, uz već spomenute Riječane, u rezultatskom smislu ne konkuriraju Dinamu, pa društvo iz Maksimira HNL sjajno kontrolira situaciju. Mogu kazati da su već sad u studenom ‘ubili’ prvenstvo! Ne samo zato što su najbolji, nego zato što već sad imaju ogromnu bodovnu prednost koju ne mogu i neće izgubiti. Nitko u HNL-u nema takvu kvalitetu da bi ih mogao dostići, a da kojim slučajem i ima, Dinamo ne bih ispustio tih 12 bodova razlike", siguran je Pamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo