BIVŠI TRENER PRIZNAO DA JE MESSI PRAVI GAZDA U BARCELONI: / 'Teško je s njim, ali tko sam ja da ga mijenjam...'

Image
Foto: Profimedia

Nakon Setiena na klupu Barcelone je stigao Ronald Koeman

2.11.2020.
13:28
Profimedia
VOYO logo

Španjolski stučnjak Quique Setién vodio je Barcelonu u drugoj polovici prošle sezone, a otkaz je dobio nakon katastrofalnog poraza od Bayerna (8:2) u Ligi prvaka.

Image
JE LI KOEMAN PRAVI TRENER ZA BARCELONU? /

Pojavili su se podaci koji pokazuju da definitivno nije

Image
JE LI KOEMAN PRAVI TRENER ZA BARCELONU? /

Pojavili su se podaci koji pokazuju da definitivno nije

Setién se nakon toga povukao iz javnosti, a sada je dao veliki intervju za El Pais u kojemu je otkrio da mu je bilo jako teško na klupi katalonskog giganta u kojemu glavnu riječ vodi kapetan i ponajbolji nogometaš svijeta Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Messi najbolji svih vremena. Bilo je dosta igrača koji su bili sjajni, ali kontinuitet koji taj dečko ima kroz godine, nije imao nitko. Lea je teško voditi, a tko sam ja da ga mijenjam ako su ga prihvatili kakav je i nisu ga mijenjali. On je vrlo rezerviran i dopušta vam da vidite stvari koje on želi, ne priča puno", rekao je Setien pa se osvrnuo na debakl protiv Bayerna i otkrio da mu se otkaz spremao i prije te utakmice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Završio sam u Barceloni s velikom štetom i otišao u povijest s tim porazom. Preuzimam svoj dio krivice, jednog dana ću pisati o tome. Nakon što sam dobio otkaz, saznao sam da je odluka o otkazu donesena i prije tog poraza, sve sam saznao."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nisam radio što sam trebao'

Setien žali jer je njegovo razdoblje u Barci bilo poprilično kaotično i ističe da je sam kriv za neke pogreške.

"Nisam bio svoj. Nisam mogao biti ili nisam znao kako biti. Kada potpišete za tako velik klub, odmah znate da neće biti lako iako imate najbolje igrače svijeta. Istina je da nisam bio svoj i da nisam radio što sam trebao. Trebao sam povući drastične korake, ali to u kratkom roku ne bi bilo od pomoći, posebno jer je sve bilo vrlo zgusnuto nakon lockdowna. Do tog trenutka sve je bilo u redu, promijenili smo puno toga. Imali smo dva boda prednosti na stanci, dobro smo krenuli u Mallorci, ali Real je imao nevjerojatan niz. Na kraju je bilo previše tenzija, ali postoje stvari koje bih u drugim vremenima i drugim uvjetima napravio drugačije. Nije bilo dovoljno vremena za rad i razmišljanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonu u novoj sezoni vodi Nizozemac Ronald Koeman, ali niti on nije pretjerano uspješan jer nakon šest odigranih utakmica ima samo osam bodova i nalazi se na 12. mjestu ljestvice.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo