BIVŠI NOGOMETAŠ ŠIBENIKA POKUŠAO PUCATI NA POLICIJU: / Uhićen s vatrenim oružjem, pokušao je naplaćivati prolazak kroz raskrižje

Image

Po dolasku policije, Nieva je klisnuo u obližnju zgradu i s drugog kata prijetio policiji da će na njih otvoriti vatru

3.5.2021.
9:00
VOYO logo

Bivši nogometaš Šibenika, Juan Diego Nieva, uhićen je proteklog vikenda u kolumbijskom Caliju. Nogometaš je uhićen zbog posjedovanja vatrenog oružja i pokušaja napada na policiju.

Nieva je uhićen s još jednim muškarcem s kojim je u jednoj četvrti u Caliju naoružan zaustavljao automobile i od njih tražio novac kako bi mogli proći kroz raskrižje. Po dolasku policije, Nieva je klisnuo u obližnju zgradu i s drugog kata prijetio policiji da će na njih otvoriti vatru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon nekog vremena Nievu je svladala policijska ekipa i privela ga u postaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kolumbijac je u Šibenik stigao u listopadu prošle godine na posudbu, a zadržao se tu do ožujka ove godine i pritom nije upisao niti jedan nastup. U Šibenik je stigao nakon što su prošlog ljeta kolumbijski investitori došli na Šubićevac, a s njim su stigli i Yerrerson Contreras te Juan Mesa i sva trojica su stigla na posudbu iz Americe de Calija.

Nieva je nekada bio vrlo perspektivan igrač, član mlade reprezentacije Kolumbije i osvojio je s Calijem jedan naslov prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo