ČEKA SE SLUŽBENA POTVRDA

BIVŠI MLADI DINAMOVAC ODUŠEVIO TALIJANE: Juve dobiva i trećeg Hrvata u klubu

Sandra Kulenovića samo formalnost djeli od toga da i službeno postane igrač Juventusa, javljaju poljski i talijanski mediji.

Sandro Kulenović je prije nešto više od godinu dana bio najbolji strijelac u Dinamovim mlađim uzrastima, a kao takav igrač, talent s pedigreom, završio je u poljskoj Legiji. No, sad mu se otvorila prilika života. Naime, ovih će dana 17-godišnji ovaj Zagrepčanin napraviti velik korak u karijeri. Sprema mu se, naime, transfer u Juventus.

MLADI MODRI NOGOMETAŠI SU HIT: Dinamo danas ostao bez svoja dva mlada dragulja

Kulenović već trenira s mladom momčadi “stare dame” i čeka da službeno postane igrač Juvea. Dinamo ga je lani pustio u Poljsku za svega 70.000 eura, a Sandro je tamo zabio osam golova u šest utakmica za rezerve u trećoj ligi te još dva u juniorskoj Ligi prvaka. To je bilo dovoljno Talijanima da dogovore mladu hrvatsku nogometnu nadu.

Kulenović će zaigrati za U-19 momčad Juventusa u Primaveri i juniorskoj Ligi prvaka, piše poljski portal Nowinkitransferowe.pl. Prema Transfermarktu, Kulenovićeva cijena je 100.000 eura. Karijeru je ovaj mladi nogometaš počeo u Zagrebovu omladinskom pogonu, a u Dinamu je boravio od 2014. do 2016.

Vrijedi spomenuti kako će Kulenović postati treći Hrvat koji igra u Juventusu. Mario Mandžukić stigao je u Juve 2015., a Marko Pjaca prošle godine.

Povratak na Net.hr