VELIKO OTKRIĆE U SRPSKOJ EMISIJI / Bivši član UDBA-e otkrio: 'Pola Srbije navijalo je za Hajduk, to ovi mladi ne znaju!'

Image

Otkrio je podatak s kojim možda mnogi nisu upoznati, a čini se da su Hajduk voljeli i van granica Hrvatske

11.1.2022.
16:33
VOYO logo

Boža Spasić, bivši je član UDBA-e koji je bio operativac u brojnim akcijama za vrijeme bivše države. Bio je glavni operativac u akcijama koje su sadržavale antidržavne elemente u Jugoslaviji tijekom osamadesetih godina.

Sada je gostovao u emisiji Novo Jutro koja se emitira na Pink televiziji te je pričao o Splitu kojeg se prisjetio zbog Mateja Periša koji je nestao u Beogradu:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako mi je žao tog dečka, Split nam je posebno drag. Voljeli smo tamo ići jer nam je to bila jedina veza s morem, a kada bi stigli tamo uvijek smo odlučivali hoćemo li ići južno ili sjeverno od Splita. Uvijek je odluka bila ista: 'Ajmo ća u Splita'. Pola Srbije je navijalo za Hajduk, to ovi mladi ne znaju. Moj pokojni stric iz Čačka, koji je također radio u UDBA-i, navijao je za Hajduk. Bila je to velika ljubav i poštovanje prema Splitu, a ja sam tamo često boravio. Kasnije je bilo manjih problema, ali je odnos sa Splićanima uvijek bio u redu i tu nema problema", priča Spasić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo