BITKA ZA SICILIJU: / Ivan Perišić zabio svoj novi pogodak u dresu Intera

Image
Foto: AFP, OLIVIER MORIN

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u 60. minuti susreta na gostovanju kod Palerma zabio je pogodak za 1:0 Nerazzurra. Ova utakmica 9. kola Serie A završila je na kraju bez pobjednika, 1:1.

24.10.2015.
22:15
AFP, OLIVIER MORIN
VOYO logo

Bila je ovo utakmica koja nije obilovala nekom kvalitetom. U šest minuta pala su dva gola i to je otprilike bilo to. Ukupni utisak je više prosječan i ne previše zanimljiv. Nijedna momčad nije uspjela ostvariti značajnu nadmoć na terenu u ovom srazu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I domaća i gostujuća momčad su se pokušale nametnuti velikim posjedom lopte, vodila se bitka na sredini terena, ali na kraju je ova podjela bodova najpoštenija.

Inter je poveo u 60. minuti preko Ivana Perišića. Jonathan Biabiany je zaobišao golmana Palerma Sorrentina i dodao loptu koju je Perišić lagano pospremio u nebranjenu mrežu za 0:1. Ovo je njegov drugi pogodak za Inter od kad je došao iz Wolfsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvijenac je zabio na gostovanju kod Sampdorije u sedmom kolu. No, samo nekoliko trenutaka poslije, točnije u 66. minuti utakmice, Gilardino je matirao slovenskog vratara Handanovića. Do kraja susreta niti jedna momčad nije uspjela zabiti gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo