KAO SLOBODAN IGRAČ / Bio je najveći talent Hajduka, tražio ga je Real i svi su ga vidjeli među Vatrenima. Iznenadit će vas gdje je sada završio

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Hrvat se nikako nije snašao niti u Belgiji, a kasnije je još glavinjao po Italiji, odnosno SPAL-u i Sampdoriji

14.10.2022.
10:26
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Prije malo više od četiri godine hrvatska je javnost, dakako ona zainteresirana za nogomet, bila opčinjena mladim i talentiranim vratarom Hajduka, Karlom Leticom. I ne samo hrvatska javnost, već su i razni europski mediji pisali o Letici kao o novom golmanskom "wunderkindu".

Letica je u ožujku 2018. godine navodno bio i na meti velikog Real Madrida, branio je spektakularno, a čak je u toj sezoni zabio gol glavom u 90. minuti za pobjedu Hajduka protiv Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Tri mjeseca bez kluba

Mladi Letica bio je glavna tema tih dana i na kraju je u ljeto 2018. godine prodan, ali ne Real Madridu, već Clubu Bruggeu. I tu Letičina priča staje. Nažalost, Hrvat se nikako nije snašao niti u Belgiji, a kasnije je još glavinjao po Italiji, odnosno SPAL-u i Sampdoriji, ali nigdje nije ostavio baš dobar dojam.

Na koncu je završio u Cluju u Rumunjskoj, ali tamo se zadržao manje od godinu dana, odnosno od listopada lani, do ljeta ove godine. Tri je mjeseca Karlo bio bez kluba i sada ga je konačno pronašao. Naš 25-godišnji vratar potpisao je za Hermannstadt iz Sibiua, grada u rumunjskoj pokrajini Transilvaniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hermannstadt je trenutno četvrti na ljestvici rumunjske lige i ima isti broj bodova kao i Cluj koji je mjesto ispred. Tko zna, možda mu karijera tamo procvate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo