Bilo je svega u Beogradu: 'Mamić je iznio čitav niz laži i obmana!'

Građanska inicijativa Zajedno za Dinamo reagirala je na izjave Zdravka Mamića dane za vrijeme boravka u Beogradu, uoči kvalifikacijske utakmice Srbije i Hrvatske. Priopćenje prenosimo u cjelosti.

6.9.2013.
16:27
VOYO logo

"U maniri kafanskog zabavljača, kako bi stekao simpatije šire javnosti i skrenuo pozornost s bitnih tema, samozvani izvršni dopredsjednik GNK Dinama Zdravko Mamić u srpskoj je javnosti ponovo iznio čitav niz laži i obmana o poslovanju kluba.

Neistina je kako "pomoć direktno za profesionalni sport ne postoji" i da se Grad Zagreb "samo brine o objektima". Ne samo što Zagreb financira održavanje stadiona i omladinsku školu, već financira i natjecanja i utakmice, kao i cjelokupne pripreme prve, profesionalne momčadi. Donedavno je i godinama putem javnih poduzeća javna vlast donirala Dinamo u milijunima, uglavnom bez pitanja i računa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić manipulira javnošću kada kaže "kako on i sin nisu radili ni jedan posao s Dinamom", ubraja li u to i "menadžiranje" i privatni ugovori s igračima Dinama? Mamić, njegov sin i ostala svita povezana s dotičnim "upravljala" je s igračima Dinama za vrijeme postojanja agencije MSA, i za vrijeme kad su tajni ugovori s igračima prebačeni na Marija Mamića, i nakon što su ugovori prebačeni na agenciju ASA. Zbog čega je prije tri godine sa web stranica agencije ASA nestao popis igrača Dinama (sada već bivših) koje je zastupao ili zastupa Mamićev sin Mario? Zbog čega to, ako je sve bilo u redu?

Zdravko Mamić laže kada kaže da voli Srbe i ostale manjine. Sjetimo se scene sa zagrebačke zračne luke otprije nekoliko godina, kada je navijače nazivao "zavedenim Muslimanima i Srbima". Zar se tako iskazuje ljubav prema sugrađanima druge vjere i nacije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale laži i manipulacije Zdravka Mamića nećemo ni komentirati, jer su odraz konfuznog stanja psihe čovjeka koji očito sve teže razaznaje zbilju od mašte", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo