BILIĆ I DALJE BIJESAN, A ČEKA GA UTAKMICA SEZONE: /

'Ubit će nas ako ćemo igrati tako'

Image

U utorak navečer nogometaši West Hama predvođeni hrvatskim stručnjakom Slavenom Bilićem posljednji put će istrčati na legendarni Boleyn Ground, stadion kojim je dom tom klubu od 1904. godine.

9.5.2016.
13:07
VOYO logo

Na posljednje gostovanje u Upton Park stiže Manchester United pa se domaćini žele u velikom stilu oprostiti od legendarnog stadiona prije preseljenja na Olimpijski.

Svi su spremni

"Poslije subotnjeg poraza odradili smo laganiji trening u nedjelju, a neki igrači su ga propustili no bit će spremni za utorak navečer. Odradit ćemo još jedan trening prije utakmice. Nema većih novosti što se tiče stanja igrača", izjavio je Bilić pa se osvrnuo na poraz od Swanseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo igrati bolje nego u subotu. Ne mislim tu na završnicu jer ona ovisi o inspiraciji igrača tog dana. Govorim o temeljnim stvarima koje su nam nedostajale. Ne smijemo toliko griješiti. Bio sam lud i bijesan. Više sam bio ljut nego razočaran. Razočarani ste kad napravite sve kako treba, a stvari na kraju ne ostvarite željeni rezultati. Nismo napravili što smo trebali i to me čini još više ljutim", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Previše griješe

"Treba odati priznanje i Swanseaju,, ali većinu utakmica smo izgubili jer se nismo držali temeljnih stvari, a to bi nas pogotovo moglo koštati u utorak protiv Manchester Uniteda. Oni imaju kvalitetu da te ubiju", kazao je hrvatski stručnjak pa se okrenuo nadolazećem susretu.

"Mislim da će naši igrači sutrašnjem susretu pristupiti ozbiljno jer znaju da je privilegija nastupiti u posljednjoj utakmici na Boleyn Groundu. To bi im trebala biti inspiracija. Nemoguće je razdvojiti emocije. Bila bi ova utakmica velika i da to nije posljednja na Upton Parku. S druge strane ništa ne može uništiti našu odličnu sezonu, ali želim završnicu na visokoj razini i sada nam se pruiža prilika za to", kazao je Bilić. Dodao je i da je klub na prekretnici i da bi trebao ići prema naprijed ne plašeći se novih izazova i standarda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki ulog

"Ali ne smijemo pomisliti da ćemo pobjeđivati u gostima im kod kuće ako se samo pojavimo na terenu. Druge momčadi su također dobre i troše više novaca od nas"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na veliki ulog u ovom susretu jasno je da domaćinima neće biti lako doći do pobjede. Naime, Manchesteru treba pobjeda da bi se plasirali u Ligu prvaka sljedeće sezone, a West Hamu bodovi trebaju u borbi za Europsku ligu.

"Utakmice im mnogo znači, kao i nama. Bit će to veliki dvoboj, a za nas ne može biti veći jer nam je to posljednja utakmica na ovom stadionu, momčadima su potrebne pobjede", završio je Bilić.

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo