Bilića uoči Gruzije dočekala još jedna noćna mora

Liječnik hrvatske nogometne reprezentacije prof. Boris Nemec potvrdio je da je Rakitiću pukla peta metatarzalna kost i izjavio kako nema šanse da veznjak zaigra u Splitu protiv Gruzije 3. lipnja.

2.5.2011.
20:12
VOYO logo

Podsjetimo, Rakitić je susret Seville i Almerije završio u 29. minuti kada je zbog bolova napustio teren, a u HNS-u su potvrdili da je ozljeda ozbiljne prirode te da izbornik Slaven Bilić neće moći računati na Raketu:

"Nažalost, snimke su potvrdile puknuće pete metatarzalne kosti. Riječ je o prijelomu bez pomaka i za Ivana je ova sezona izgubljena te nema nikakvih izgleda da bi na bilo koji način mogao konkurirati za lipanjski ogled s Gruzijom u Splitu", izjavio je prof. Boris Nemec i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prema nekim iskustvima oporavak od ovakve ozljede prvenstveno ovisi o metodi, a zna potrajati od šest tjedana do čak dva mjeseca. Kirurški zahvat podrazumijeva nešto brži oporavak, a sljedećih će nekoliko dana biti odlučeno hoće li Rakitić biti podvrgnut operativnom zahvatu ili će se pak primjeniti konzervativna metoda", kaže Nemec.

Podsjetimo, Bilić na susretu protiv Gruzije zbog žutih kartona neće moći računati niti na Niku Kranjčara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija

Vezani članci:

arti-201104210793006 arti-201104130495006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo