BILIĆ NAKON PREKIDA NIZA: / 'Frustrirani smo zbog poraza'

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

West Ham Slavena Bilića izgubio je na St. James' Parku od Newcastlea 2:1. Nakon susreta, Bilić je prokomentirao svoj prvi poraz nakon osam uzastopnih utakmica.

16.1.2016.
19:36
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Nikad dosad, naime, West Ham nije devet kola zaredom bio neporažen otkad se elitni razred engleskog nogometa igra prema sadašnjem formatu i Bilić je mogao ući u klupsku povijest i postati prvi kojem je to uspjelo. Međutim, Newcastle je pružio ponajbolju partiju sezone i skinuo skalp Hrvatu i njegovim Čekićarima, prekinuvši tako svoj crni niz od pet susreta bez slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Bili smo motivirani'

"Frustrirani smo ovim porazom jer smo bili na pobjedničkom putu i htjeli smo nastaviti taj naš niz bez poraza. U potpunosti smo podbacili u prvom poluvremenu. U drugom smo se popravili, ali svejedno bilo je to premalo za nešto više od poraza. Treba biti iskren i priznati kako je Newcastle zaslužio tri boda", kazao je hrvatski stručnjak i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo motivirani, ali nismo reagirali dobro od početka. U drugom poluvremenu postigli smo pogodak i imali nekoliko dobrih šansi. Ali nije išlo".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo