Bilić najavio pobjedu pred 60.000 ludih navijača!

Vatreni se ponovno vraćaju na veliku scenu. Hrvatska će 26. ožujka u Tbilisiju igrati protiv Gruzije u vrlo važnoj utakmici kvalifikacija za EURO 2012.

10.3.2011.
14:16
VOYO logo

Izbornik hrvatske reprezentacije, Slaven Bilić, objavio je u četvrtak popis 23 nogometaša na koje računa za nastup protiv Gruzije te 29. ožujka u prijateljskoj utakmici protiv Francuske u Parizu.

Na popisu nema iznenađenja, a Bilić je listi dodao i četvoricu igrača koji su dobili pretpoziv. To su Mario Mandžukić, Domagoj Vida, Manuel Pamić i Srđan Lakić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Volim Mandžukića kao igrača i kao momka, izgubio je kontinuitet, a nisam htio gomilati igrače. Siguran sam da će se on vratiti u naš udarni sastav."

Izbornik Bilić ponovno je istaknuo važnost utakmice protiv Gruzije, ali je i najavio pobjedu, koja bi nas ostavila na vrhu kvalifikacijske skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gruzija je ozbiljna reprezentacija koja rijetko gubi, a u Tbilisiju čeka 60.000 navijača, te teren koji nije idealan. Ipak, vjerujem da Hrvatska ima bolju momčad i da ćemo se radovati pobjedi", rekao je Bilić, koji će u Tbilisiju jubilarni, 50. put voditi hrvatsku reprezentaciju.

Tijekom izborničke karijere upisao je 35 pobjeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stadion od 60 tisuća mjesta je rasprodan, mjesecima se nabrijavaju na ovaj dvoboj. Srećom, većina naših igrača igra u klubovima, zdraviji su i bolja je situacija nego na prošlom okupljanju", zaključio je izbornik.

VRATARI: Vedran Runje (Lens), Stipe Pletikosa (Tottenham Hotspur), Danijel Subašić (Hajduk).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BRANIČI: Vedran Ćorluka (Tottenham Hotspur), Josip Šimunić (Hoffenheim), Gordon Schildenfeld (Sturm), Domagoj Vida (Bayer), Ivan Strinić (Hajduk), Dejan Lovren (Lyon).

VEZNI IGRAČI: Darijo Srna (Šahtar), Tomislav Dujmović (Dinamo Moskva), Ivan Rakitić (Sevilla), Danijel Pranjić (Bayern), Luka Modrić, Niko Kranjčar (oba Tottenham Hotspur), Milan Badelj (Dinamo Zagreb), Ivo Iličević (Kaiserslautern), Ivan Perišić (Club Brugge), Ognjen Vukojević (Dinamo Kijev).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAPADAČI: Mario Mandžukić (Wolfsburg), Mladen Petrić (HSV), Nikola Kalinić (Blackburn Rovers), Nikica Jelavić (Glasgow Rangers).

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo