Bilić zanijemio na Eduardovu 'sramotu'!

'Mi smo se dogovorili da Slaven neće sedam dana davati izjave.

18.11.2011.
12:11
VOYO logo

Nikada se još nije dogodilo da je Eduardo da Silva javno progovorio protiv odluka Slavena Bilića, ali za sve valjda postoji prvi put. Dudu je u četvrtak svoj tretman u reprezentaciji nazvao 'sramotnim' i razbio još jedan tabu.

Svaka mu je na mjestu, pitanje je jedino je li to trebao reći javno, i to baš u trenutku velikog hrvatskog slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sramota je da ulazim zadnje dvije minute. Mislio sam da je kriterij igranje u klubu, posebno u jakom klubu kao što je Šahtar. Ali sad vidim da to nije tako. Za mene su ti ulasci zbog krađe vremena bili podcjenjivanje, kao da sam klinac", izjavio je Dudu, nezadovoljan još od Grčke, kada mu je Bilić namijenio poziciju na desnom boku.

U stožeru reprezentacije su se zasad pokrili po ušima i okrenuli guštanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo se dogovorili da izbornik sedam dana neće davati izjave. Sada ćemo malo uživati u ovome što smo napravili", izjavio je glasnogovornik HNS-a Davor Gavran.

"Pa dobro, ali morate priznati da neke stvari koje je rekao Dudu stoje. Zašto je u dvije utakmice zaredom dobio ponižavajuće dvije minute, a ne, recimo, pola sata?", pitali smo.

"Ništa, ništa, nema nikakvih izjava", zaključio je principijelni Gavran.

U šesnaest kola ukrajinskog prvenstva ove sezone, Eduardo je ukupno skupio 460 minuta. Šest je puta startao u prvoj momčadi Šahtara, a pet puta je ušao s klupe. U ukupno 11 nastupa zabio je 3 gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatska nogometna reprezentacija 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo