ODAKLE IM TAJ PODATAK? / Njemački Bild objavio opasne informacije o Vatrenima: 'Izbio je incident, on se sukobio s Modrićem...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nedavno se na Instagramu javio Brekalo koji je osobno opovrgnuo sve glasine da je on taj koji stvara 'nered' u reprezentaciji.

21.8.2021.
19:51
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaš Wolfsburga Josip Brekalo danas je asistirao za pobjednički gol svoje momčadi koja je trenutno vodeća u njemačkoj Bundesligi, no u fokusu je zbog nečeg drugog.

Naime, najugledniji njemački list Bild objavio je kako je Brekalo izostavljen s popisa Zlatka Dalića jer se nije držao hijerarhije u reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tijekom reprezentativnog okupljanja u ožujku izbio je incident u blagovaonici hotela reprezentacije između Brekala i najboljeg igrača Hrvatske Luke Modrića jer igrač Wolfsburga nije poštovao hijerarijski raspored sjedenja za stolom", tvrdi Bild.

"Brekalov talent je neosporan, kao i nedostatak dosljednosti u igri. Stalno mijenja zastupnike koji ga zadnje dvije godine pokušavaju negdje preseliti. Agencija Bola Management trenutačno ga zastupa, a u pozadini sve konce drži njegov otac Ante", stoji u tom tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
LEGENDA VATRENIH /

Joe Šimunić iskreno o Rebiću i Sosi: 'Po meni to nije normalno, evo kako bi se trebalo riješiti'

Image
LEGENDA VATRENIH /

Joe Šimunić iskreno o Rebiću i Sosi: 'Po meni to nije normalno, evo kako bi se trebalo riješiti'

Brekalo se još i prije oglasio

Nedavno se na Instagramu javio Brekalo koji je osobno opovrgnuo sve glasine da je on taj koji stvara "nered" u reprezentaciji.

"Koristim ovu priliku oglasiti se povodom mog reprezentativnog statusa i uz njega vezanih raznih medijskih priča i spekulacija. Najgore priče, koje su me ponukale ovo objaviti, su one gdje se mene prikazuje kao neposlušnika koji ne poštuje starije suigrače i koji narušava koheziju u ekipi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To su grube izmišljotine i apsolutne neistine, te ih kao takve moram demantirati, jer u ove tri godine koliko sam u reprezentaciji nikada nisam imao niti jedan jedini problem, niti s jednim suigračem. Upravo suprotno i jedino moguće, sve ih poštujem i sa svima sam u jako dobrim odnosima.

Hrvatska reprezentacija za mene je svetinja i moja druga Obitelj. Ponosan sam što sam u ove tri godine odigrao 27 od 28 mogućih utakmica, a u zadnjih godinu dana uz asistencije postigao i 4 zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto ovaj puta nisam pozvan, nije pitanje za mene, ali ono što znam je da ću svaki puta kada budem pozvan dati svoj maksimum. Vjerujem u sebe i veselim se idućoj prilici i ponovnom pozivu.

Reprezentaciji, stožeru i svim igračima želim puno sreće u ove 3 utakmice i nadam se da ćemo upisati sve 3 pobjede i trasirati put prema Svjetskom prvenstvu", napisao je Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo