BIJELI DIM: / Hajduk dobio četvrtog trenera ove sezone

Dan nakon što je u rekordnom roku, poslije samo deset dana na funkciji, s klupe Hajduka odletio Goran Vučević, uprava splitskog kluba imenovala je novog trenera, već četvrtog u aktualnoj sezoni.

24.4.2015.
11:43
VOYO logo

Najmanje do kraja sezone Hajduk će voditi 42-godišnji Hari Vukas, objavljeno je s Poljuda u petak prijepodne. Vukas odmah preuzima posao i u nedjelju će voditi Hajdukove nogometaše u prvenstvenoj utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici.

Vukas je ove godine već vodio Bile, ali samo u ulozi privremenog trenera, nakon što je ostavku dao Igor Tudor i prije nego što je imenovan Stanko Poklepović. Tijekom igračke karijere Vukas je nosio dres Hajduka, Primorca, Zadra, Segeste, Zagreba, Cibalije, Charleroija i Domžala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao glavni kandidat za Vučevićeva nasljednika u četvrtak se spominjao Ivan Katalinić, a nakon njega i Mario Osibov. No, uprava se na koncu ipak odlučila za stručnjaka koji je bio pomoćnik Tudoru i Poklepoviću i dobro poznaje Hajdukovu momčad koja je bez pobjede u sedam uzastopnih službenih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo