BEZOBRAZNI SU DO KRAJNJIH GRANICA: / Evo kako ugledni France Football omalovažava Vatrene - 'Kladimo se da to neće napraviti'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Poraz Vatrenih odjeknuo je u cijeloj Europi, a posebnu su pažnju utakmici posvetili francuski mediji

11.9.2020.
8:39
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija poražena je od Francuske u drugom kolu novog izdanja Lige nacija. Svjetski su prvaci porazili doprvake s identičnim rezultatom kao u finalu mundijala 2018., završilo je 4:2.

Poraz Vatrenih odjeknuo je u cijeloj Europi, a posebnu su pažnju utakmici posvetili francuski mediji koji su ponešto dublje analizirali igru i stanje u momčadi Hrvatske, kao i budućnost svjetskih doprvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Croatia's defender Dejan Lovren (L) celebrates with team mates after scoring a goal during the UEFA Nations League Group C football match between France and Croatia at the Stade de France in Saint-Denis, near Paris.,Image: 556874993, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

'Kladim se da neće uspjeti'

Novinar uglednog France Footballa, Thymote Pinon, prilično je bio žestok u svojoj analizi.

"Izostali su Luka Modrić i Ivan Rakitić. Jasno, izbornik Dalić neće stalno imati momčad bez dvojice najvažnijih igrača u veznom redu. Ipak, njih dvojica ne predstavljaju budućnost i očito je da su možda najbolje godine za Hrvatsku već prošle", piše tako Pinon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatim ide korak dalje i tvrdi da Hrvatska više neće biti u vrhu svjetskog nogometa, a čak je spreman i okladiti se da će Vatreni podbaciti.

"Lako bismo se mogli kladiti da s igračima koji dolaze Hrvati neće ponoviti ulazak u finale velikog međunarodnog natjecanja. Možemo se kladiti da isto misle i Portugalci, koji su također zabili četiri pogotka Hrvatskoj", zaključio je novinar France Footballa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo