BERLUSCONI DAO SAVJET GATTUSU: / 'Ne mogu gledati ovaj Milan, moraju igrati s dva napadača'

Dugodidišnji prvi čovjek kluba dao je savjet Genaru Gattusu i poželio mu puno sreće.

20.12.2017.
15:26
AFP
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Bivši vlasnik Milana Silvio Berlusconi priznao je u razgovoru za Premium Sport kako mu je povremeno jako teško gledati utakmice bivšeg kluba te je savjetovao Genaru Gattusu da igra s dva napadača.

"Bivši sam predsjednik kluba, ali sam ostao MiIanov fan. Osjećam veliku bol zbog ovog što se događa. Ponekad mi je teško pogledati cijelu utakmcu jer se ne slažam s formacijom i igračima koji su u momčadi. Sistem koji nam je donio toliko uspjeha ne bi trebao biti zaboravljen, a to je onaj s dva napadača", kazao je Berlusconi.

Savjet Gattusu

"Jedan od njih bi trebao biti Suso, dok bi Bonaventura trebao kao Kaka igrati iza dvojice napadača. U ovakvoj formaciji naše dvije superzvijezde Suso i Jack moraju igrati na krilu i predaleko su od gola", smatra Berlusconi.

"U ovoj formaciji u nekim utakmicama jedva smo dirnuli loptu u suparničkoj plovici. Naši bekovi moraju pružati širinu, kao pod Sacchijem, tako da u suparničkom 16-ercu najmanje tri igrača čekaju ubačaje. Gattusu želim puno sreće, ali s jednim napadačem nećemo nigdje stići", završio je.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali