BERLUSCONI DAO SAVJET GATTUSU: / 'Ne mogu gledati ovaj Milan, moraju igrati s dva napadača'

Image
Foto: AFP

Dugodidišnji prvi čovjek kluba dao je savjet Genaru Gattusu i poželio mu puno sreće.

20.12.2017.
15:26
AFP
VOYO logo

Bivši vlasnik Milana Silvio Berlusconi priznao je u razgovoru za Premium Sport kako mu je povremeno jako teško gledati utakmice bivšeg kluba te je savjetovao Genaru Gattusu da igra s dva napadača.

"Bivši sam predsjednik kluba, ali sam ostao MiIanov fan. Osjećam veliku bol zbog ovog što se događa. Ponekad mi je teško pogledati cijelu utakmcu jer se ne slažam s formacijom i igračima koji su u momčadi. Sistem koji nam je donio toliko uspjeha ne bi trebao biti zaboravljen, a to je onaj s dva napadača", kazao je Berlusconi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Savjet Gattusu

"Jedan od njih bi trebao biti Suso, dok bi Bonaventura trebao kao Kaka igrati iza dvojice napadača. U ovakvoj formaciji naše dvije superzvijezde Suso i Jack moraju igrati na krilu i predaleko su od gola", smatra Berlusconi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovoj formaciji u nekim utakmicama jedva smo dirnuli loptu u suparničkoj plovici. Naši bekovi moraju pružati širinu, kao pod Sacchijem, tako da u suparničkom 16-ercu najmanje tri igrača čekaju ubačaje. Gattusu želim puno sreće, ali s jednim napadačem nećemo nigdje stići", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo