Nevjerojatna promjena mišljenja u samo 48 sati!

'Prvo i osnovno: Sammira strahovito cijenim. Vrhunski igrač kojeg mi na kraj pameti nije podcjenjivati, a kamoli vrijeđati', kazao je Leon Benko u utorak, iako je u subotu imao sasvim drugu priču.

25.9.2012.
17:14
VOYO logo

"Sammir je budala! Što on priča, da nešto vrijedi ne bi već pet godina stagnirao u HNL-u", izjava je Leona Benka nakon subotnjeg dvoboja s Dinamom. Napadač Rijeke jako se naljutio na Brazilca s hrvatskom putovnicom, jer je Sammir nakon uvjerljivog poraza na Kantridi (3:0 za Rijeku) rekao da je Dinamo bio bolji.

Varaždinac je u utorak promijenio priču i pojasnio svoju izjavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo i osnovno: Sammira strahovito cijenim. Vrhunski igrač kojeg mi na kraj pameti nije podcjenjivati, a kamoli vrijeđati. Drugo i još važnije: nisam se, ne daj Bože, referirao na kolegu kao osobu nego na njegovu izjavu da nisu zaslužili izgubiti. Kako nisi zaslužio izgubiti ako si dobio tri komada, a nisi dao nijedan?", kazao je Benko u razgovoru za Sportske novosti i dodao:

"Samo sam na to reagirao i to (kao treće!): u usputnom razgovoru nakon utakmice, onako, još vruć, pun dojmova, u tenziji samog nadmetanja, usput sam prokomentirao ono što sam čuo. Postoje službene izjave i usputni razgovori kakvih nakon svake utakmice ima 'mali milijun'. Još jednom: prokomentirao sam Sammirovu izjavu, a ne njega kao osobu!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo