Nova ideja Davida Beckhama oduševila Amerikance

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije David Beckham (38) odlučio se ubrzo po završetku igračke karijere na sljedeći poslovni potez, a to je osnivanje momčadi u MLS ligi.

30.10.2013.
9:25
VOYO logo

Otkako je napustio redove MLS momčadi Los Angeles Galaxyja u prosincu prošle godine, te kasnije završio igračku karijeru u dresu PSG-a, Beckham razmišlja o osnivanju nove MLS franšize. Dilema je bila u kojem gradu pokrenuti novu momčad, a čini se da je izbor pao na Miami.

"Znamo da je Miami jedno od najstrastvenijih nogometnih tržišta u Sjevernoj Americi. Sastali smo se s Davidom Beckhamom vezano uz vlasništvo ekspanzijske momčadi i veselimo se Davidu kao vlasniku MLS kluba jednog dana", rekao je izvršni dopredsjednik MLS lige Dan Courtemanche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno MLS liga broji 19 momčadi, a komesar lige Don Garber nada se proširenju na 24 momčadi do 2020. godine.

MLS liga tek treba dati zeleno svjetlo Beckhamu za lokaciju novog kluba, a bivši slavni nogometaš okuplja investitore koji će uložiti novac potreban za inicijalne troškove sastavljanja momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miami je već ranije imao MLS momčad, a bila je riječ o Miami Fusionu koji je igrao domaće utakmice na Fort Lauderdaleu između 1998. i 2001. godine prije nego li je ugašen zbog slabe posjećenosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo