'Oni su se uništavali kao da sutra ne postoji'

Legendarni njemački nogometaš Mario Basler savjetovao je izbornika Joachima Löwa i njegove igrače kako mogu osvojiti Euro.

11.5.2012.
16:45
VOYO logo

"Seks, alkohol i cigarete i osvajate EP", poručio je Basler.

Jedan od najboljih krilnih igrača 90-ih koji je za Elf nastupao od 1994. do 1998. godine za Playboy je pričao kako se pripremalo u njegovo doba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svaku večer bi sjedili u kampu i opuštali se na potpuno normalan način, kao što to rade i obični ljudi. Pili smo pivo, votku ili džin-tonik, pušili Marlboro i pričali do kasnih sati o običnim životnim situacijama. Često smo bili pripiti, ali nikada kao engleski reprezentativci. Oni su se uništavali od piva kao da sutra ne postoji! Bilo je ludo vidjeti ih što rade od sebe. Nasuprot njih, izgledali smo kao siročići", prisjetio se Basler.

Otkrio je kako je tadašnji izbornik Hans-Hubert Vogts igračima dopustio seks tijekom natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Djevojke i žene bile su u hotelu pored našeg, a Berti nam je dopuštao da ih viđamo i da se seksamo. Rekao je da to nije nikakav problem, osim ako nije u poluvremenu utakmice. Napravio je sjajnu atmosferu i zato smo osvojili naslov 1996."

Basler kaže da su se vremena promijenila i da se danas previše pazi na ponašanje zbog čega se njemački nogometaši ne mogu opustiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od malih nogu uče ih poslušnosti i profesionalizmu. Nekad ste imali 20 novinara na natjecanju, danas ih je 200 koji motre na svaki korak nogometaša. Svaki njihov prekršaj završio bi u novinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo