Totalna privatizacija: Sve je jasnije tko će biti trener Dinama!

Mamići su sve bliže odluci koja će vlast u Dinamu još više zacementirati u rukama njihove obitelji, ako je to uopće moguće.

27.11.2013.
13:35
VOYO logo

Da se to iščitati iz riječi predsjednika kluba Mirka Barišića, koji je svih ovih godina figurirao više kao glasnogovornik kluba, nego kao čovjek koji sudjeluje u donošenju odluka. Barišić je ovoga puta najavio tko je njegov prvi favorit za klupu Dinama.

"Intenzivno radimo na svim mogućim varijantama da se riješi pitanje trenera. Jedna od njih je, koja je možda za nas najpovoljnija i najizglednija, da ostane kao i dosad. To bi nam možda bilo i najbolje", rekao je Barišić i poentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moj je favorit je Zoran Mamić ali s obzirom na njegov negativan stav, teško je nekog u crkvu tjerat, rekao bi naš narod. Mislim da je ovo raspoloženje i drugačiji odnos, njihova zasluga", zaključio je Barišić.

Inače, nogometaši Dinama otputovali su na posljednje gostovanje u Europskoj ligi. Modri u četvrtak u Odesi, bez izgleda za prolazak dalje, igraju protiv Černomoreca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želja nam je dobiti utakmicu, ne idemo tamo izgubiti nego idemo utakmicu dobiti. Naravno da će stanje na terenu odrediti hoćemo li to napraviti ili ne. U ovom trenutku, s obzirom da nemamo šanse za prolazak, sigurno je važnije da nastavimo kontinuitet pobjeda u prvenstvu i da se plasiramo u polufinale Kupa", najavio je utakmicu Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo