BARCIN KOMEDIJAŠ ZABIO GOL PA SE SPRDAO S VLASTITIM TRENEROM: / Pique je još jednom nasmijao čitavu Barcelonu

Image
Foto: AFP

Barcelona je uvjerljivom pobjedom izborila četvrtfinale Lige prvaka, a Gerard Pique se nakon utakmice našalio na vlastiti račun

14.3.2019.
16:51
AFP
VOYO logo

Nogometaši Barcelone sinoć su velikom pobjedom nad Lyonom (5-1) izbacili Lyon iz Lige prvaka i plasirali se u četvrtfinale. Bit će to 12. uzastopni nastup Blaugrane među osam najboljim momčadi Europe.

Najbolji igrač utakmice bio je Leo Messi koji je postigao dva pogotka i tome dodao dvije sjajne asistencije. Njegovo dodavanje je pomoglo Gerardu Piqueu da podigne rezultat na 4-1 i riješi pitanje pobjednika. Nakon utakmice, Barcelonin stoper se našalio oko toga kako često ove sezone voli izaći iz svoje zone i krenuti u napad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Trener mi još uvijek ne vjeruje u napadu'

"Kada vidim da je Luis Suarez malo umoran pitam trenera [Ernesto Valverde] da mi dopusti da krenem prema naprijed. Nažalost, još uvijek mi ne vjeruje u na toj poziciji", rekao je Pique koji je poznat po svom ležernom stavu pred kamerama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Španjolac je lani sarkastično rekao da "neće moći spavati" nakon što je Zinedine Zidane potvrdio da Real Madrid neće Barceloni napraviti počasnu stražu zbog osvajanja naslova ("pasillo").

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo