BARCELONINI NAVIJAČI U TRANSU: / Super agent i otac najpoželjnijeg napadača odradili sastanak s Laportom

Image

Riječ je o napadaču kojeg žele u svojim redovima svi klubovi u Europi

1.4.2021.
13:56
VOYO logo

Super agent MinoRaiola i otac najpoželjnijeg napadača današnjice, Erlinga Haalanda, snimljeni su u četvrtak u zračnoj luci u Barceloni. Kako javlja katalonski Sport tamo ih dočekao automobil kojeg je po njih poslao predsjednik Barcelone Joan Laporta. Isti dodaju kako je predsjednik kluba na dvosatnom sastanku istaknuo namjeru da dovedu Norvežanina.

Haaland je Barcelonina prva meta ovog ljeta, međutim u svojim redovima žele ga i brojni drugi klubovi koji u ovom trenutku financijsku i puno bolje stoje poput Real Madrida, PSG-a i Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Barcelone nade polažu u činjenicu da su Raiola i Laporta u dobrim odnosima te da bi do dogovora moglo doći unatoč financijskim poteškoćama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije tjedan dana američki ESPN objavio je, inače, koliko će Borussija tražiti za Haalanda.

Nijemci, naime, žele zadržati svoju najveću zvijezdu još godinu dana pa su ga na ljeto 2021. spremni pustiti samo ako u klub stigne ponuda od 180 milijuna eura. Nekoliko dana nakon toga španjolski novinar Josep Pedrerol objavio je kako Haaland želi zaigrati za Real Madrid te da svi u Dortmundu znaju da se na ljeto želi transfer u taj klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo