BARCELONA ŽELI 300 MILIJUNA EURA: / Ugledni izvori tvrde da je Ivan Rakitić na prodaju

Image
Foto: AFP

Rakitić je prošle godine ostao nakon intervencije trenera

4.4.2019.
12:55
AFP
VOYO logo

Između 250 i 300 milijuna eura nada se Barcelona zaraditi prodajom igrača u ljetnom prijelaznom roku, a sve kako bi imala čiste račune i 'nešto' u blagajni s čime bi se krenulo u kupnju pojačanja. Tvrdnja je to ESPN-a koji u priču oko prodaje uključuje i hrvatskog reprezentativnog veznjaka Ivana Rakitića.

Ajaxov veznjak Frenkie de Jong koštao je klub s Camp Noua 75 milijuna eura, a čeka se što će biti s dolascima pojedinaca na koje su 'bacili oko' kao što su Matthijs de Ligt, Luka Jović pa i Antoine Griezmann. Njihovi dolasci nužno su povezani s odlascima pojedinaca koje ESPN svrstava u dvije kategorije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Coutinho, Umtiti, Rakitić

U prvoj su igrači koje se povezuje s mnogim zainteresiranim stranama, odnosno Philippe Coutinho, Samuel Umtiti i Ivan Rakitić, a u drugoj oni koji nisu u najužim kombinacijama trenera momčadi Ernesta Valverdea.

Za Coutinha kojeg su iz Liverpoola doveli prošle godine u redovima španjolskog prvaka nadaju se dobiti 100 milijuna eura koji bi mogli doći iz smjera engleske Premier lige budući da bivši Liverpoolov as ondje još uvijek uživa dobro reputaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Philippe Coutinho i Malcom također bi mogli otići

Umtiti nije bio kooperativan s liječničkom službom kluba, propustio je niz utakmica i pao u poretku iza Gerarda Piquea i Clementa Lengleta, a eventualni dolazak De Ligta dodatno bi mu zakomplicirao situaciju, navodi se i prelazi na temu Ivana Rakitića.

Lani bogatstvo za prodaju, sad još veće

Navodno je samo intervencija Valverdea utjecala na njegov ostanak prošle godine nakon što je Paris Saint-Germain stigao s ponudom od oko 80 milijuna eura za otkup njegova ugovora. Znano je da se hrvatski veznjak nada novom ugovoru s povećanjem plaće, što je bilo i najavljeno, no od svega još uvijek ništa. Dodaje se da bi se Valverde opet protivio njegovom odlasku, no vjerojatno klub ne bi odbio unosnu ponudu u ljetnim mjesecima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malcom je sljedeći na tom popisu. Kina ga mami nevjerojatnim ponudama, ali zainteresiranih za 40 milijuna eura vrijedno prošlogodišnje pojačanje ima i u Europi. Jasper Cillessen i Rafinha također bi mogli prema izlaznim vratima, kao i posuđeni Andre Gomes i Denis Suarez.

Paulinho, Lucas Digne, Yerry Mina, Gerard Deulofeu, Aleix Vidal i Paco Alcacer igrači su koji su prošlog ljeta odlascima u klupsku blagajnu stavili 121 milijun eura. Ovogodišnja prodaja igrača zvjezdanoga statusa, zaključuje se u tekstu, donijela bi mnogo više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo