BARCELONA SJAJNIM GOLOVIMA NAJAVILA EL CLASICO: / S ovih 5 pogodaka u Realovom dvorištu Barca se posebno ponosi

Image
Foto: Screenshot

U subotu s početkom u 13 sati sastaju se Real Madrid i Barcelona

21.12.2017.
15:37
Screenshot
VOYO logo

Najveći derbi španjolskog nogometa i jedan od najvećih svjetskih odigrat će se u subotu s početkom u 13 sati na stadionu Santiago Bernabeu na kojem Real Madrid dočekuje Barcelonu.

Ogled 17. kola španjolskog prvenstva domaćin susreta dočekuje na četvrtom mjestu ljestvice s utakmicom manje, ali i jedanaest bodova manje u odnosu na gostujuću Barcelonu koja uz razliku pogodaka 42-7 ima omjer od trinaest pobjeda i tri podjele bodova. Susret koji zaljubljenici u nogomet nestrpljivo očekuju, a u kojem priliku za minutažu imaju trojica Hrvata – Luka Modrić i Mateo Kovačića sa strane Reala i Ivan Rakitić u Barceloninom dresu – mogao bi pokazati u kojem će smjeru nastavak sezone u kojoj madridski klub brani titulu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok će odgovor na to pitanje biti poznat nešto prije 15 sati u subotu, Barcelona se rado sjetila nekih spektakularnih golova koje su njeni igrači utrpali u Realovu mrežu u utakmicama u kojima je madridski klub bio domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xavi, Ronaldinho, Puyol, Messi i Iniesta njihov su izbor za najavu nadolazeće utakmice, ili kako to piše Barcelona: 'Spektakl ima ime – El Clasico'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo