VIDEO: / 'Kakva genijalna asistencija Rakitića' i sretan gol Messija!

Nogometaši Barcelone su u prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa na Nou Campu pobijedili Atletico Madrid s 1:0.

21.1.2015.
15:11
VOYO logo

BARCELONA: Ter Stegen, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Neymar, Messi, Suárez

ATLETICO: Oblak, Juanfran, Miranda, Godín, Siqueira, Mario, Gabi, Koke, Arda, Griezmann, Torres U spektakularnoj utakmici na Camp Nou Barcelona je nadigrala i pobijedila Atletico s 1:0 i stekla prednost pred uzvrat na Calderonu sljedećeg tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U još jednoj borbenoj utakmici jedini zgoditak pao je u 85. minuti. Juanfran je u kaznenom prostoru srušio Busquetsa, a udarac s bijele točke je izveo Leo Messi. Slovenski vratar Jan Oblak mu je obranio penal, no Messi je odbijenu loptu ipak uspio poslati u mrežu nakon 'sretnog' odbijanca.

//www.youtube.com/embed/Ay6OxtndhFc

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić je za Barcu igrao do 77. minute, a istaknuo se s nekoliko lijepih poteza od kojih je najljepši u 37. minuti bacio u euforiju komentatora susreta ('Kakav genijalan potez Rakitića!'). Raketa se majstorski postavio na ubačaj s desnog boka te iz prve, s ruba šesnaesterca, poslao sjajnu žabicu na nogu Suareza u srce peterca. Nažalost, Urugvajac je s nekoliko metara opalio preko gola.

Marijo Mandžukić je ušao u 46. umjesto Fernanda Torresa, ali nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Ter Stegenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/3xPIwv8vKZA

U ostalim susretima Malaga i Athletic Bilbao su odigrali 0:0, dok je Villarreal kod kuće pogotkom Bruna (85) slavio protiv Getafe s 1:0. Za Getafe je do 80. minute igrao povremeni hrvatski reprezentativac Sammir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak prvu utakmicu četvrtfinala igraju Espanyol i Sevilla.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo