BARCELONA I CITY SPREMAJU SULUDU RAZMJENU: / Pep daje talentiranog klinca i promašeno pojačanje za zvijezdu s Camp Noua

Image
Foto: Profimedia

Ključnu ulogu u ovom poslu ima slavni superagent Jorge Mendes

23.7.2020.
14:33
Profimedia
VOYO logo

Već se mjesecima govori o tome kako je Barcelona u teškim financijskim problemima, ali to ih ne spriječava da dovode nove igrače. Nedavno su dogovorili dolazak BiH reprezentativca Miralema Pjanića iz redova Juventusa, ali za njega nisu platili odštetu, već su pod račun dali svog igrača Arthura.

Katalonci sada žele nastaviti s takvim modelom poslovanja, odnosno, žele obaviti još jednu razmjenu, ali ovaj put s Manchester Cityjem. Katalonski sport tvrdi da će Barcelona pokušati dovesti Cityjeve Erica Garciju i Joaa Cancela, a da će pritom ponuditi Pepu Guardioli svoju zvijezdu Nelsona Semeda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situacija s igračima s obje strane je gotovo ista. Mladi i talentirani Garcija, inače bivši član Barcelonine La Masije, nije pretjerano zadovoljan minutažom i činjenicom da je odigrao samo 12 utakmica u ligi ove sezone, a slično je s Cancelom koji je tek rezerva za Kylea Walkera, a ovaj je gotovo nezamjenjiv i teško da će ga uskoro istisnuti iz momčadi. Što se Semeda tiče, on se baš i nije pretjerano uklopio u momčad Barcelone, igrao je, ali nije pretjerano zadovoljio.

Image
Image

Spanish La Liga soccer match FC Barcelona vs Osasuna at Camp Nou Stadium, Barcelona, July 16, 2020

Semedo and Rakitic

La Liga / Cordon Press Cordon Press,Image: 543921202, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Mendesevo maslo

E sada, ključnu ulogu u ovom poslu ima slavni superagent Jorge Mendes. Naime, Mendes je agent Semeda i Cancela i želi im osigurati bolju sredinu gdje će igrati, kao i nove ugovore, a s druge strane Barcelona već neko vrijeme želi vratiti Garciju u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kontakti su počeli, ali još nije došlo do pregovora jer nijedan klub ne želi ništa dogovoriti prije nego što se završi ova sezona Lige prvaka. Poznato je tek da bi u razmjenu mogli biti uključeni i Barcelonin Nelson Semedo i Cityjev Joao Cancelo. Jasno je da bi Barcelona pristala na ovu razmjenu jer već dugo pokušava vratiti Garciju, a i vjeruje kako bi se Cancelo odlično uklopio jer je ranije već sjajno igrao za Valenciju", piše tako katalonski Sport.

Možda se čini malo suludim da Pep daje dvojicu igrača, posebice mladog i talentiranog Garciju za posrnulu zvijezdu Barcelone, ali vidjet ćemo kako će posao završiti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo