Mnogi se neće složiti: Barcelona nije jača od Bayerna?

U svojoj kolumni za njemački magazin Kicker nekadašnji se trener Borussije Dortmund i Bayerna Ottmar Hitzfeld osvrnuo na rasplet osmine finala Lige prvaka…

14.3.2013.
12:06
VOYO logo

Osim pohvale svojim bivšim klubovima na plasmanu u četvrtfinale, aktualni je izbornik švicarske nogometne vrste posebno istaknuo oduševljenje igrom Barcelone koja je pobjedom 4:0 pred svojim navijačima nadoknadila zaostatak 0:2 sa San Sira i izbacila Milan iz natjecanja.

''Moram priznati da nisam očekivao prolaz Barcelone. No, ono što su Lionel Messi i njegovi suigrači prezentirali protiv Milana je bio nogomet iz udžbenika, nogomet iz snova. Kad se Messi kreće s loptom, to izgleda tako jednostavno, a nogomet tako savršeno. Barcelona je u utorak igrala nogomet iz druge dimenzije'', napisao je Hitzfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Za Bayern i Borussiju je možda nesreća što je glavni favorit ostao u natjecanju, ali ovakva Barcelona povećava atraktivnost natjecanja. Osim toga, smatram da Bayern, pa i Borussia, imaju kvalitetu da se suprotstave španjolskom divu. Bayern vidim na istoj razini s Barcelonom, dok su Borussia i Real Madrid malo niže. Kao neugodnog suparnika svima smatram Juventus koji se u svome sustavu 3-5-2 savršeno brani i napada iz kontri. PSG-u još uvijek nedostaje iskustva za finale. Radi se o dobroj momčadi, ali nedovoljno konstantnoj'', zaključio je njemački stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo