Barcelona dovodi pravog, rođenog napadača?!

Barcelona već godinana pokušava naći dobitnu formulu u vršku napada, ali svi pravi napadači kao da nisu ostvarili svoj puni potencijal u slavnoj megamomčadi.

12.7.2013.
18:46
VOYO logo

Edin Džeko mogao bi se uskoro pridružiti Neymaru i Messiju na Camp Nou. Katalonski list Sport navodi kako Manchester City želi dovesti Alvara Negreda iz Seville i Stevana Jovetića iz Fiorentine, a u tom slučaju Džeko bi mogao preseliti u Barçu.

Jer ako City dovede spomenuti dvojac, zbog UEFA-inog financijskog kodeksa morao bi prodati bosanskohercegovačkog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije nekoliko dana David Villa je iz Barcelone prešao u Atletico Madrid, a njegovim odlaskom, momčad s Camp Noua je ostala bez ijednog klasičnog napadača. Barcelona bi za Džeku mogla izdvojiti 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno, Francuzi pišu kako City želi dovesti Zlatana Ibrahimovića. Francuski L'Equipe u petak je nastavio priču o tome gdje će 31-godišnji sjajni švedski nogometaš igrati iduće sezone.

U posljednje se vrijeme najčešće pisalo kako je velika Ibrahimovićeva želja dolazak u Real Madrid. Tako je poručio svom agentu da izvidi situaciju i pokuša napraviti posao nakon kojeg bi Šveđanin odjenuo bijeli dres Kraljevskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta se priča donekle stišala posljednjih dana, a L'Equipe navodi da je nanovo interes za ovim napadačem pokazao Manchester City. Klub s Etihada je bio u ozbiljnoj igri za Ibrahimovića prošlog ljeta kada je ovaj napuštao San Siro. No, tada je Ibrahimović izabrao PSG, a City ovog ljeta očigledno kreće u novi lov za njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo