BARCELONA DEMOLIRALA CELTU U OSMINI FINALA: / Rakitić zabio, Messi opet briljirao

Image
Foto: AFP

Osim Barcleone, u četvrtak su se u četvrtfinale plasirali Sevilla i Espanyol.

11.1.2018.
23:27
AFP
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac IvanRakitić bio je strijelac za Barcelonu koja je u uzvratnom susretu osmine finala Španjolskog kupa na svom Camp Nou svladala Celtu iz Viga sa 5-0 (4-0) i tako se nakon 1-1 iz prvog dvoboja prije tjedan dana plasirala u četvrtfinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić, koji je odigrao čitavu utakmicu za Barcelonu, postavio je konačni rezultat preciznim udarcem glavom s pet metara nakon kornera kojega je u 87. minuti izveo Dembele.

Utakmica je bila riješena u prvih pola sata nakon kojih je Barcelona ima 4-0. LionelMessi je postigao prva dva gola u 13. i 15. minuti, oba na asistenciju JordijaAlbe, da bi Alba na asistenciju Messija u 28. povisio na 3-0. LuisSuarez je pogodio za 4-0 u 31. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi (R) controls the ball during the Spanish Copa del Rey (King's Cup) round of 16 second leg football match FC Barcelona vs RC Celta de Vigo at the Camp Nou stadium in Barcelona on January 11, 2018. / AFP PHOTO / LLUIS GENE

Osim Barcelone, u četvrtak su se u četvrtfinale plasirali Sevilla i Espanyol. Sevilla je u uzvratu na svom terenu svladala drugoligaša Cadiz sa 2-1 i tako potvrdila 2-0 pobjedu iz prvog dvoboja, dok je Espanyol kao gost nadigrao Levante sa 2-0 i tako nadoknadio 1-2 poraz iz prve utakmice u Barceloni.

Još u utorak u četvrtfinale su se plasirali Atletico i Valencia, a u srijedu Leganes, Alaves i Real Madrid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo