VIDEO: / Fantastičan gol uskrsnule Barçine zvijezde

Nogometaši Barcelone gostovali su u sklopu 2. kola španjolske Primere bez Lionela Messija u Andaluziji kod Malage, te teškom mukom slavili s minimalnih 1:0.

26.8.2013.
9:29
VOYO logo

Jedini pogodak domaći su navijači vidjeli u smiraju prvog poluvremena, kada je iskosa s desne strane, s nekih 20 metara, sjajno pogodio dijagonalnih kut Brazilac Adriano. Barcelona je bila dominantna u posjedu lopte kao i inače, međutim, očito je da bez Messija ne ide tako lako.

Neymar je susret započeo na klupi za pričuve, a u igru je ušao u nastavku, te iznudio dva žuta kartona. Malaga je lako mogla i do boda, no Victor Valdes je u samoj završnici obranio dvije vrlo teške lopte iz blizine. Barcelona nakon dva kola ima maksimalni broj bodova i savršenu gol-razliku 8:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla našeg Ivana Rakitićaupisala je prvi bod u novoj sezoni remiziravši bez golova kod Levantea. Hrvatski je reprezentativac odigrao svih 90 minuta, te je pritom zaradio žuti karton u 69. minuti utakmice. Vrijedi istaknuti da je još jednom bio ključni igrač svoje momčadi, te je stvorio čak sedam gol-prilika svojim suigračima, koji pak nisu bili raspoloženi ove nedjelje.

U ranije odigranom susretu Atletico Madrid je na svojem travnjaku s visokih 5:0 razbio Rayo Vallecano. Atletico je bio daleko kvalitetniji sastav, a Rayo može biti sretan što je primio samo pet komada. Raul Garcia bio je dvostruki strijelac za madriski sastav, dok su po jednom zabijali Diego Costa, Arda Turan i Tiago.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://rutube.ru/video/embed/6518135

Celta je iznenadila Betis u gostima i slavila s 2:1. Charles je bio strijelac vodećeg gola Celte u 64. minuti, postignutog na asistenciju Nolita, dok je drugog Nolito sam zabio sedam minuta kasnije. U 85. minuti susreta pocrvenio je Celtin Borja Oubina Melendez, a Betis je brojčanu nadmoć iskoristio tek za počasni gol koji je zabio Ruben Castro u 90. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celti je ostvarena pobjeda bila prva ovosezonska, dok je Betisu to bio drugi poraz, nakon što su u 1. kolu s istovjetnih 2:1 izgubili na gostovanju kod Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo