BARCA TRAŽI NEYMAROVOG NASLJEDNIKA: / Pojavila se brojna imena, klub stupio u kontakt s bivšom zvijezdom Reala

Image
Foto: AFP

Frustracije stručnog stožera i vodstva Barcelone nastavljaju se nakon sage koju im je priuštio jedan od najboljih igrača kluba.

1.8.2017.
22:13
AFP
VOYO logo

Neymar je, kako se za sada čini, sve bliže odlasku s Camp Noa. Ono što navijače posebno boli je da klub u ovom prijelaznom roku nije praktički doveo niti jedno veliko pojačanja.

Iz Benfice je za 30 milijuna eura došao Nélson Semedo, iz Evertona je za 12 vraćen Gerard Deulofeu dok je iz Fluminensea za pet došao branič Marlon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikim problemima naći će se Barcelona onog trenutka kada Neymar ode. Zbog toga vodstvo kluba mora brzo reagirati i što prije osigurati njegovog nasljednika.

Za sada se spominju imena poput Ousmanea Dembelea (Borussia Dortmund) i Paula Dybale (Juventus), piše Independent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski velikan je za svoju zvijezdu postavio odštetu u visini od 120 milijuna eura, dok Borussia za Deblelea traži oko 90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca je pak objavila da će klub pokušati za 100 milijuna dovesti Antoinea Griezmana iz Atletica, a spominjala su se i imena poput Philippea Coutinha (Liverpool) i Edena Hazarda (Chelsea).

U međuvremenu, Mundo Deportivo piše da je Barcelona stupila u kontakt s Angelom di Marijom kako bi vidjeli postoji li šansa da dođe na Camp Nou s obzirom na to da je ranije nosio boje Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci pišu da bi Argentinac bio sretan da dođe u klub gdje bi igrao zajedno sa sunarodnjakom Lionelom Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitanje je, međutim, kako bi ga dočekali navijači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo