Barça i Arsenal zaratili zbog 'novog Fabregasa'!

Barcelona je londonskom klubu jako zamjerila 'krađu' 16-godišnjeg veznjaka Jana Torala, kojeg je Pere Guardiola, brat trenera Pepa, odveo u Englesku.

28.2.2011.
15:20
VOYO logo

Nakon Cesca Fabregasa, Frana Meride i Ignasia Miquela, Arsenal je Barceloni 'oteo' još jednog igrača iz njezine akademije – šesnaestogodišnjeg Jona Torala zbog čega se Barcelona naljutila na Topnike.

Predsjednik katalonskog velikana Sandro Rosell je izjavio kako je Arsenalovo proganjanje Torala bilo nemoralno, dok menadžer londonskog kluba Arsene Wenger u tome ne vidi ništa sporno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaboravljate da je ovaj mladić Englez. Njegova majka je Engleskinja, ima englesku putovnicu i nadamo se da će nam se na ljeto pridružiti. Nismo napravili ništa nelegalno. Volim Barcelonu, volim Kataloniju, no ne razumijem zašto smo trebali ignorirati njegovu želju da dođe kod nas. Da smo napravili nešto ilegalno, ja bih prvi rekao: 'Dječače, oprosti, ali mi te ne možemo dovesti kod nas!' Pa i mnogi naši igrači su pod istim okolnostima otišli u druge klubove", izjavio je Wenger koji želi izbjeći daljnju raspravu s Barcelonom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim se dalje boriti na ovom from frontu jer je komplicirano", zaključio je Wenger.

arti-201102230776006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo