Modrićev suigrač / Bale odbrusio kritičarima nakon velike utakmice: 'Odvratno je, trebali bi se sramiti'

Image
Foto: AP Images

S dva je pogotka Gareth Bale odigrao ključnu ulogu u pobjedi Walesa protiv Austrije od 2-1, a s tom je igrom ušutkao i nekoliko kritičara.

25.3.2022.
8:52
AP Images
VOYO logo

Gareth Bale odigrao je utakmicu za pamćenje. Njegov Wales porazio je Austriju s 2-1 i time stigao na korak do plasmana na nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo koje se igra u Kataru.

Posebno je važna utakmica Velšanina jer on praktički uopće ne igra nogomet na klupskoj razini. Član je Real Madrida od 2013, a trenutno je u posljednjoj godini ugovora prema kojem je plaćen 15 milijuna eura godišnje. Gotovo je sigurno kako Bale i Real neće produžiti suradnju, a španjolski list Marca optužila je Velšanina da je "parazit i da izvlači novac iz kluba".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Ne igra u Realu.... /

Nevjerojatni Gareth Bale porazio Austriju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

Image
Ne igra u Realu.... /

Nevjerojatni Gareth Bale porazio Austriju u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo

"Smjestio se u Španjolskoj, u Real Madridu gdje je, maskiran, najprije pokazao ljubav prema domaćinu. Onda ga je njegova priroda odvela da izvlači krv bez da pokazuje išta za uzvrat. Pa, više nego krv. Izvlači, i još uvijek izvlači klupske eure," stoji u kolumni na Marci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bale odgovorio na najbolji mogući naćin

32-godišnji Bale zabio je predivni slobodni udarac i time pomogao svojem Walesu da stigne protiv veoma važne pobjede. Nakon utakmice izjavio je da nema razloga dokazivati se nekome.

"Ne trebam slati poruku, to bi trošilo moje vrijeme. Odvratno je, trebali bi se sramiti sami sebe," rekao je Bale i time bezbrižno odgovorio novinaru Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znali smo da je ogromna utakmica, znali smo to. Morali smo dobro nastupiti i duboko zakopati u naše iskustvo u velikim utakmicama. Savršen je scenarij. Mogu zabiti slobodni udarac ako mogu igrati, lijepo je vidjeti kako je ušao."

"Imao sam grč na kraju, što je pretpostavljam normalno. Išao bih do kraja za ovu zemlju i svi smo to danas učinili. Pola posla je obavljeno, večeras ćemo uživati. Ali ostaje teška utakmica protiv Škotske ili Ukrajine i bit ćemo spremni za to kada dođe."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo